Izbor uredništva

Skandalozno! Osudili roditelje dječaka koji nije htio nositi masku u školi

Kristijan i Lidija Gaćina krivi su jer su po presudi suda iskorištavali maloljetnog N.G. za izražavanje vlastitih stavova, na štetu djeteta. Moraju platiti po 66,36 eura, svaki.

Podsjećamo , Kristijan Gaćina nije dopustio trovati tijelo i um svog djeteta dokazano štetnom krpom kako bi zadovoljio bolesne ideje neljudi koji su već odavno profilirani kao dno-dna našeg društva, kao i još dublje dno dna nalogodavaca ovog terora.

Općinski sud u Zlataru proglasio je krivima roditelje dječaka koji je 2021. godine za vrijeme plandemije koronavirusa u RH, odbijao u školi u Krapinskim Toplicama nositi masku.

Slučaj je tada podignuo puno prašine u javnosti, uključili su se svi akteri, od policije, pravobraniteljice, roditelja, prosvjedovalo se, a dječaka su na kraju s početkom listopada 2021. godine ispisali iz škole i upisali u Osnovnu školu Veliko Trgovišće.  Ministar Fuchs je čak tada prijetio roditeljima da će im oduzeti i dijete!

Sud je presudio da su roditelji dječaka, Kristijan i Lidija Gaćina, krivi jer “nisu brinuli da njihovo dijete redovito pohađa obvezni dio programa kao i ostale oblike odgojno-obrazovnog rada, što su bili dužni, tako da je učenik od početka školske godine 2021./2022., od dana 6. rujna 2021. do dana 1. listopada 2021. neopravdano izostao 95 sati nastave“, navodi se u obrazloženju. 

Kristijan Gaćina nije dozvolio da mu dijete bude tek simbol poslušnosti onih koji provode ovaj zločin protiv čovječnosti.Osim što je svjestan prevare, usprotivio se ovom licemjerno-korumpiranom sustavu i potrebno je na svaki način dati podršku ovom Čovjeku s velikim “Č”.

Umjesto da odgovaraju oni koji su ugrožavali zdravlje naše djece , oni su osudili čovjeka koji je rekao NE suludim i štetnim mjerama !?

Postavljamo jednostavno pitanje svim nadležnim institucijama i pravobraniteljici za djecu: Zašto ste prisiljavali našu djecu da nose masku kada to niti na koji način ne pridonosi zdravlju ili školovanju djeteta, ometa normalnu nastavu i komunikaciju među djecom i sa nastavnikom, a na dinamiku epidemije imalo je iznimno mali utjecaj?

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button