Izbor uredništva

CIJEPLJENJE DJECE OD 5 GODINA PA NA DALJE KREĆE 13. PROSINCA!

CIJEPLJENJE DJECE…Cjepivo Pfizer/BioNTecha protiv Covida-19 za djecu od pet do 11 godina biti će dostupno u Europskoj uniji od 13. prosinca, tjedan dana prije planiranog, rekao je u srijedu njemački ministar zdravstva. Kako je Hrvatska članica EU, cjepivo je odobreno i za nas, a kad će biti raspoloživo u Hrvatskoj nije za sad poznato.

Njemačka očekuje 2,4 milijuna doza cjepiva protiv covida-19 za mlađu djecu.

“S obzirom na trenutno stanje s pandemijom, ovo je dobra vijest za roditelje i djecu. Mnogi ovo željno iščekuju”, rekao je ministar Jens Spahn.

Jutarnji list - Izrael odobrio cjepivo protiv covida za djecu od 5-11  godina, uskoro počinje velika kampanja cijepljenje
EU je prošli tjedan odobrio verziju cjepiva za djecu od pet do 11 godina

EU je prošli tjedan odobrio verziju cjepiva za djecu od pet do 11 godina, nakon što je u svibnju odobreno za djecu od 12 do 15 godina.

Znanstvenici ponavljaju da se kod djece vrlo rijetko vidi teži oblik Covida-19 te da brojna djeca uopće nemaju nikakve simptome, ali Europa bilježi sve brže širenje zaraze, s rekordnim brojem zaraženih među školskom djecom.

O, da, čini se, čeka nas masovno cijepljenje djece. Nažalost… Bez ikakvog razmišljanja, da li je veći rizik od koristi cijepljenja za djecu. Bitno je samo cijepiti djecu… Ostalo, moguće teže nuspojave, čak i smrt djece, ma koga to briga. Ministra cijepljenja, Vili Beroša, i “Stožeraše Oštromjeraše” zasigurno ne. Oni su svoj cilj postigli.

Koliko je samo djece umrlo nakon cjepiva. A o tome, naravno, nitko ne izvještava. Istina se zataškava. Više o tome pročitajte OVDJE.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
priznajem.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button