Svijet

Sirijac je izbo nožem djevojčicu u sred bijelog dana u dućanu

Četverogodišnja djevojčica teško je ozlijeđena kada ju je muškarac napao nožem u supermarketu u gradu na jugu Njemačke. Djevojčica je nakon napada u srijedu prevezena u bolnicu, javlja dpa.

Njemačka ali i ostale države EU s puno migranata suočavaju se s masovnim ubodima nožem, pljačkama, detonacijama bombi, kamikaze vozača kamiona ali i silovanjima te grupnim silovanjem kao da je upala vojska osvajača u Europu. Strašan zločin dogodio se opet u Njemačkoj u saveznoj pokrajini Baden-Württemberg. Sirijac je brutalno izbo djevojčicu nožem koja je imala samo četiri godine. Razlog: Mržnja prema bijelom kršćanskom zapadu, koju potiče lijevo ekostalinistička ideologija? Tu ideologiju podupiru financijski špekulanti poput Sorosa, koji se onda na burzi klade na ekonomsku propast tih država koje su uništene od navale islamskih migrantskih nasilnika prekrivenih u izbjeglice. Za sada, sve to ne možemo dokazati, ali možemo gledati uživo i u boji!

Sirijac u pokrajini Baden Württemberg je iznenada izbo nožem četverogodišnju djevojčicu u poslovnici trgovačkog lanca “Norma” u Wangen im Allgäu u srijedu poslijepodne. Kako je priopćilo državno odvjetništvo, radi se o nizozemskom državljaninu podrijetlom iz Sirije. Prema informacijama policije, 34-godišnjak Sirijac nema nikakve veze s djevojčicom, birao je očito žrtvu po principu manjeg otpora sa strane žrtve.

Kukavički islamist će vjerojatno biti osuđen na neku blažu kaznu. Zašto blažu kaznu? Zato što među sucima i odvjetnicima u Njemačkoj vlada lijevi svjetonazor. Taj lijevi svjetonazor u njemačkom pravosuđu instaliran je putem “marša kroz institucije” i započet je još 1968. godine nakon studentskih nemira u Njemačkoj, u kojima su vatru ložili Stasi i tadašnji KGB kako bi proveli subverziju klasnog neprijatelja. Studenti iz tih vremena danas su odvjetnici i suci.

Pametnom dosta kada se pitate zašto tolika neodgovornost prema nacionalnim interesima u zaštiti nacionalnog stanovništva.

Robert Špehar

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button