DomovinaVideoVijesti

Pogledajte atmosferu sa sabora Hrvatskih suverenista .

Hrvatski suverenistima su se na utemeljiteljskom saboru u subotu u Zagrebu pridružile tri stranke: Hrvatska konzervativna stranka, Hrast – Pokret za uspješnu Hrvatsku i Generacija obnove te će sada zajednički djelovati pod jednim imenom.

Saborski zastupnik Hrvatskih suverenista Marijan Pavliček ocijenio je da je to “dobar početak” okupljanja na desnom političkom spektru.

“Ovo je sigurno dobar početak, na zdravim temeljima, tri političke opcije plus velik dio članstva i predsjedništva Neovisnih za Hrvatsku. Vjerujem da je ovo samo jedna gruda koja će se pretvoriti u lavinu u sljedećih nekoliko mjeseci i u sljedeće dvije do tri godine prekriti cijelu Hrvatsku”, izjavio je Pavliček novinarima u KD “Vatroslav Lisinski” gdje je održan utemeljiteljski sabor.

‘Mi smo moderna, desna alternativa vladajućoj eliti’

Smatra da su time stvorili dobre temelje i da će “kroz sljedeće godinu-dvije biti sigurno najjača politička opcija na desnom političkom spektru”. Na pitanje imaju li već sada zacrtane određene ciljeve budući da su idući parlamentarni izbori za tri-četiri godine, Pavliček je odgovorio kako žele zadržati status europarlamentarne stranke.

“Što se tiče sljedećih parlamentarnih izbora, na nama je da se dokažemo radom na terenu, osnivanjem organizacija, i temama koje će pokrivati širi spektar naših građana”, rekao je i dodao kako žele biti moderna, desna alternativa vladajućoj eliti te izrazio uvjerenje da će građani to prepoznati i da će ostvariti odlične rezultate.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button