Izbor uredništva

Petrov:”Danas djeluje europski prijeki sud bez saslušanja”

”Komunisti bi barem inscenirali suđenje, a danas djeluje europski prijeki sud bez saslušanja Niti jedan od preko 700 europarlamentaraca nije niti e-mailom pokušao saslušati drugu stranu.

Komunisti su bili osjetljiviji, bar su dali privid da se nekog nešto pita. Ali dobro smo prošli. Bojim se da bi puno veći frajeri od nas prošli i gore .Sadašnji europarlamentarci bi danas osudili Adenauera, De Gasperija, Schumana i Monneta, očeve utemeljitelje Europske Unije za političku nekorektnost, netrpeljivost. Umjesto današnje EU kojom privremeno vlada isključiva ideologija kroz ruke birokrata i ostrašćenih ideoloških policajaca, počeci EU satkani su na temeljima kršćanske tradicije i vrijednosti, prave tolerancije i prihvaćanja različitosti.

Vrijeme je da ono što propovijedaju, primjene u praksi. Budu tolerantni. Prema svima, a ne samo prema svojima. Ne osuđuju drukčije od sebe, nego prihvaćaju. ” navodi Božo Petrov komentirajući rezoluciju kojom osuđuje mađarski zakon koji ograničava  LGBTIQ propagandu prema maloljetnicima a u amandmanu rezolucije se dodaje “i da su slični zabrinjavajući događaji uočeni u Hrvatskoj, a posebno najavljeni prijedlog konzervativne stranke MOST o uvrštavanju ‘zabrane izloženosti djece LGBT propagandi’.

Kada Vidović Krišto upozori EU o korupciji u Hrvatskoj onda čeka 15 dana odgovor koji ne obvezuje Plenkovića i vladu, a kada Grmoja i Petrov zatraže zaštitu djece od pornografije i homoseksualnosti u školama te od pedofilije, iz EU parlamenta djeluju promptno.

.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button