Domovina

Hoće li se ikada Radovan Fuchs ispričati djeci zbog nepotrebnih “masovnih samoizolacija” i nošenja maski?

Svojedobno se britanski ministar obrazovanja ispričao djece zbog zatvaranja škola te smo se nadali da će isto učiniti i hrvatski ministar Radovan Fuchs

“Ministar obrazovanja Ujedinjene Kraljevine se ispričao zbog zatvaranja škola. Kaže da je online nastava bila velika pogreška i da su djeci nanijeli ogromnu štetu.

Nadam se da će se i kod nas oni koju su javno zahtijevali zatvaranje škola ispričati. Hrvatska je među zemljama koje su najmanje zatvarale škole, no često smo slali čitave razrede u samoizolaciju što je bila velika pogreška i nadam da će se i naš ministar obrazovanja ispričati za tu pogrešku.

Jako je važno da svi postanu svjesni da je zatvaranje škola jako štetna i opasna pogreška koja se više nikada ne smije ponoviti. Dugotrajno zatvaranje škola (i posljedično uništavanje budućnosti naše djece) nije metoda kojom se treba boriti protiv virusa”, ističe Lauc koji je u jednom ranijem postu pisao i o cijepljenju.

“I dalje mislim da se stariji i rizični koji do sada nisu preboljeli COVID-19 svakako trebaju cijepiti, jer time značajno smanjuju rizik teškog oblika bolesti i smrti (a virus je i dalje među nama i nećemo ga se nikada riješiti).

Demokracija, odnosno vladavina naroda, tom istom narodu vlast u ruke daje upravo – danas. Nemojte propustiti priliku da taj veliki dar i iskoristite.

Izađite i glasajte. Ako ne zbog vas, onda zbog svoje djece i unučadi!

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button