Izbor uredništva

Ovo je još jedna horor priča iz Hrvatske!

Ovo je još jedna horor priča iz Hrvatske. Priča o Ivici ide ovako:

Ivica Žolek je bio 21-godišnjak iz Donjeg Kukuruzara kraj Hrvatske Kostajnice. Bolovao je od nasljedne aritmogene displazije, bolesti koja je u njegovom srcu stvorila ugrušak.

Ivica je 25. 5. 2020. preživio moždani udar koji mu je oduzeo govor i korištenje desne ruke, no ne i kognitivne sposobnosti, kaže sestra Sonja. Prije dva i pol mjeseca zaprimljen je na Zavod za intenzivno kardiološko liječenje, aritmije i transplantacijsku kardiologiju KBC-a Zagreb kao kandidat na listi za transplantaciju srca.

Nakon dva tjedna Ivica dobiva bolničku bakteriju i upalu te biva privremeno maknut s transplantacijske liste, dok se upala ne izliječi. Nakon mjesec dana terapije dobiva nalaze koji potvrđuju da je upala izliječena.

Horor priča… Doktori uvjetuju da su svi ukućani cijepljeni protiv COVID-19!

I onda obitelj, tvrde Ivičina majka i sestra, dobiva nevjerojatan ultimatum od prof. dr. sc. Boška Skorića, a zatim i specijalizantice Mije Dubravčić: AKO ŽELE da ga se vrati na transplantacijsku listu, uvjet je da su svi ukućani cijepljeni protiv COVID-19!

Ivica je jučer umro u 21 godini života.

Ovo je još jedna horor priča iz Hrvatske. www.crodex.net
Nakon teške bitke za život umro je Ivica Žolek (21).

Postavlja se pitanje hoće li doktori ucjenitelji snositi odgovornost za njegovu smrt? Prozovimo ih još jednom: dr.sc.Boško Skorić i specijalizantica Mija Dubravčić. Hoće li Liječnička komora ili Udruga bolničkih liječnika pokrenuti istragu, disciplinski postupak? Mi pretpostavljamo da neće, jer hrvatski doktori su u ovoj plandemiji pokazali svoje pravo lice – na platnoj su listi kriminalaca iz farmaceutske industrije. Čast izuzecima kojih ima malo.

Izgubljen je još jedan mladi život zbog njihove bahatosti i njihovih ultimatuma.

Napomenimo još, da obitelj preminulog mladića živi u kamp kućici, nakon što im je potres oštetio kuću. A govorimo o potresu od kojeg je prošlo godinu dana. To je europska Hrvatska u 21. stoljeću.

Hrvatski političari su u potpunosti izdali hrvatski narod, novaca za obnovu kuća nema, ali ima za francuske avione. Doktori su izdali narod, radije ubijaju ljude nego da naštete svojim sponzorima iz farmaceutske industrije, naravno, čast iznimkama, oni uvijek postoje. Novinari su nas izdali, jer neće pisati o ovome.

DRAGI HRVATI, DOKLE ĆEMO JOŠ OVO TRPJETI?

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
logicno.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button