Domovina

Osvrt na subotnji skup za spas kune

Uvođenje Eura u ovakvim katastrofalnim uvjetima još je jedna izdaja nacionalnih interesa i siguran put u propast’, smatra prof. Lovrinović.

– Iako je HINA, čije vijesti koriste svi mediji, objavila na Youtube-u isječak s subotnjeg prosvjednog skupa ispred HNB-a, niti jedan medij osim Z1 TV, nije ovo prenio, niti rečenicu. Zašto?

Zato što se iznose nepobitne činjenice o stanju gospodarstava u Eurozoni, što uz energetski rat vodi u kolaps eura. To je još jedan u nizu dokaza o:

  • totalitarizmu u Hrvatskoj i
  • izdaji nacionalnih interesa,

ovaj puta kad je u pitanju kuna, smatra prof. Lovrinović koji je ispred stranke Promijenimo Hrvatsku organizirao skup.

LOVRINOVIĆ: Plenkovićev paket mjera može samo djelovati kao Aspirin www.crodex.net
Slika: Profesor Lovrinović apelira kako još uvijek nije kasno za spas kune, bez obzira na pristigli šleper eura. Također procjenjuje kako će najavljeni prelazak na digitalni euro biti atak na osobne slobode i dovesti do potpune kontrole građana / Foto: arhiva

Pored profesora Lovrinovića govornici su bili i prof.dr.sc. Stipe Kutleša, dr. Lidija Gajski, Ivana Šain ispred inicijative Vlast pripada narodu, ing. Darko Rakić ispred Sindikata Prosvjetitelj, mag.med.biokemije Josipa Juričev-Sudac, mag.ecc Gordana Maras te Gordan Šebalj predsjednik Udruge Hrvatski Ratnik.

Profesor Lovrinović apelira kako još uvijek nije kasno za spas kune, bez obzira na pristigli šleper eura. Referira se da nitko nije pitao narod želi li kunu zamijeniti eurom, obrazlaže kako nitko nije uvodio euro u katastrofalnijim uvjetima nego su danas i kako je euro valuta bez države, te poentira kako će najavljeni prelazak na digitalni euro biti atak na osobne slobode i dovesti do potpune kontrole građana. Profesor poziva na udruživanje svih u inicijativu da se spasi kuna, te da se u Ustav ugradi da se gotov novac ne može ukinuti.

Slika: nitko nije pitao narod želi li kunu zamijeniti eurom / Foto: paraf.hr / izvor croativ.net

U svom obraćanju profesor uspoređuje fondove Europske Unije s Igrama gladi za razliku od solidarnosti među saveznim pokrajinama unutar Njemačke gdje bogatije pokrajine solidarno pomažu siromašnije. Profesor jasno navodi:

  • da euro ne štiti od vanjskih šokova i
  • da tiskanje ogromne količine novca vodi zidanju inflacije.

Na koncu se osvrnuo i na HNB i Vladu koji ne rade i nikad nisu radili u interesu građana Hrvatske nego su samo bili i ostali tekliči i sluge europskih i svjetskih moćnika.

Profesor Lovrinović smatra da je jedini način da se spasi kuna rušenje trenutne duboko korumpirane vlasti, a da je to najjednostavnije učiniti pozivom na građanski neposluh koji ni jedna vlast ne može preživjeti. 

Profesor Kutleša osvrnuo se na to:

  • da je EU utemeljena na nepravdi i neslobodi,
  • da smo mi Hrvati od heroja postali kukavice, te
  • da nas truju putem hrane, vode i zraka, a mi kao dobrovoljni robovi ne činimo ništa da to zaustavimo.

Doktorica Gajski je istaknula kako je medicina samo jedno od područja putem kojeg se provodi:

  • globalni projekt depopulacije,
  • masovna pljačka siromašnih i
  • promjena čovjeka u kiborgizirano sintetičko stvorenje bez mogućnosti prokreacije.

Više o ovom događaju pročitajte na: Udruga Hrvatski Ratnik

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
croativ.net

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button