Zanimljivosti

Od Patagonije do Aljaske na motociklu

Prešla je 100.000 kilometara samostalno oko svijeta i još uvijek vozi i broji! Njeno ime je Noraly i dolazi iz Nizozemske. Strastveno voli motocikle, putovanja i avanture.

U 2018. dala je otkaz na poslu, prodala svoje stvari i od tada stalno putuje svijetom na motociklu. Upravo sada vozi na svom putovanju prema Aljasci koje je započela na jugu Argentine, u Patagoniji. Njena vjerna družica se zove Aljaska, a ona je Honda CRF300L Rally, koja ju vozi cestama do Aljaske!

Sezona 6 počinje u Nizozemskoj, kako se čini, krajem 2021.godine, kada Noraly kupuje svoj novi motocikl te ga uređuje i priprema za novo putovanje prema Aljaskoj, a koje nastavlja iz Ekvadora, budući da je ovo putovanje, prikazano u Sezoni 2, prekinuto zbog COVID pandemije…

Tako se predstavlja Noraly koja ima svoj vlastiti YouTube kanal sa gotovo 1,4 milijuna pretplatnika. Putovanje prema Aljaskoj je njena šesta sezona putovanja koje objavljuje na svom kanalu na YouTubeu pod nazivom Itchy Boots.

Ako imate viška vremena, a volite putovanja, upoznavanje novih ljudi, kultura, država i prirode, onda bi vas ovaj kanal mogao svakako zainteresirati. U glavnoj ulozi je simpatična, nadasve staložena, a uvijek vedra i raspoložena Noraly – uživajte!

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button