Zanimljivosti

Novi ”uspjeh” hrvatskog stručnjaka:”Lijekovi za rak, testovi… još samo fali cjepivo, ali to će Đikić.”

Kontroverzna novinarka Tanja Rudež je u Jutarnjem listu objavila je članak o još jednom ”velikom otkriću” hrvatskog ”stručnjaka” Igora Štagljara , koji je iako sa kanadskom adresom jedan od najvećih lobista panedmijske mafije u Hrvatskoj. Inače i Tanja Rudež je jedna od novinarki ili bolje rečeno aktivistica koja je u proteklom periodu odigrala sramnu ulogu u širenju straha od virusa, uvođenju suludih mjera i agitiranju za cijepljenje . 

S obzirom da je ovo samo jedno u nizu velikih otkrića navedenog znanstvenika , navedeni članak je sarkastično na društvenim mrežama komentirao poduzetnik i inovator Nenad Bakić:

”Lijekovi za rak, testovi… još samo fali cjepivo, ali to će Đikić.

VAŽNO: Novinari bi morali pitati da li poduzetnik Štagljar ima komercijalnog interesa u ovome kroz svoju kompaniju, kao što je prije govorio da ima. U tom slučaju, ovo je, lako moguće, prikriveno oglašavanje kažnjivo po zakonu.

Srećom, postoji nezavisni fact-checker, dokumentarna stranica koju treba čitati i dijeliti, jer ovi očito spremaju pritisak, pa da ih se što bolje razotkrije:https://infodemija.org/igor-stagljar/

Nakon što je 22.3.2021 objavio otkriće revolucionarnog testa za otkrivanje antitijela SATiN sada nam znanstvenik Štagljar donosi otkriće novog revolucionarnog testa Neu-SATiN. Čestitke znanstveniku Štagljaru na revolucionarnom otkriću.

Altruisti kakvi jesu, Igor Štaljar i Branko Kolarić dogovorili su suradnju, pogađate, potpuno besplatno. Znači ipak postoji besplatan ručak.

Kako pronicljivo navodi novinarka Tanja Rudež, Štagljar se ranije prvenstveno borio protiv tumora (čak je izmislio neke lijekove, pogledajte sliku), sada se prebacio na borbu protiv pandemije na način da “upozorava na nužnost uvođenja mjera” za što mu vječna hvala i slava . Iako će njegov doprinos u borbi protiv tumora biti veliki gubitak, njegova borba protiv pandemije ima potencijala za donijeti neusporedivo veći dobitak, naravno znanstveniku.” napisali su na stranici infodemija.org.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
infodemija.org

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button