Izbor uredništva

Naša se borba s FB-ovim pritiscima nastavlja. Naši su trenutni problemi, međutim, daleko od problema onih koji su izvukli najdeblji kraj

Naša se borba s FB-ovim perfidnim pritiscima nastavlja; osim očito smanjenih dosega, etiketiranja naših tekstova terminima eko-heretika, rusofila, antivaksera i sl., javljaju nam se i problemi kod objavljivanja priča, koje su do sada bile jedini kanal preko kojeg naše objave garantirano mogu doći do svakog.

Naši su trenutni problemi, međutim, daleko od problema onih koji su izvukli najdeblji kraj.

Aktivist Ivan Pokupec 2.0 imao je stranicu od preko 30 000 pratitelja, koja je prije koji dan bez objašnjenja nestala. Pretpostavljamo da je ovakva tehno-totalitarna cenzura posljedica njegovog posljednjeg teksta u kojem je kritizirao HRT-ovu propagandnu rodnu ideologiju.

Pozivamo vas na praćenje nove gospodinove stranice, podsjećajući da je njegov glas bio među glasnijima i važnijima – i tijekom covid krize, ali i u nizu ranijih društvenih događanja (https://www.srednja.hr/…/video-vjeroucitelj-zapoceo…/).

I mi smo u više navrata kritizirali ideologiju zbog koje je njegova stranica pala pa ovim putem unaprijed upozoravamo da nas, ako kojim slučajem bez traga nestanemo s FB, uvijek možete pronaći na Telegramu (kanal https://t.me/s/crodexn ), na kojem ćemo zasigurno objaviti što se dogodilo – ako se dogodi.

Osim toga možete nas pratiti i na Twitteru.

Do tada, u ovo čudno i apsurdno društveno vrijeme ključno je hrabro se držati svojih vrijednosti, usprkos olujama koje ih pokušavaju ugasiti, te nas baciti u mrak u kojem je, Hegelovim riječima, svaka krava jednako crna; u kojem smo dezorijentirani kako bi nas se potaknulo da svoj put pronalazimo slijedeći službene nametnute narative.

Čvrsto držimo svoje vrijednosno svjetlo u zraku i vrlo vjerojatno ćemo, kada podignemo glavu, vidjeti hrpu drugih razbacanih svjetala u rukama ljudi koji također ne pristaju na represivno-progresivni dogmatični sveprožimajući globalizam koji nam trenutno guši društvo.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button