Domovina

Muška molitva krunice u Zagrebu: Radikalni ljevičari i ateisti ponovo provocirali, pojavio se i Ivan Pernar

Mušku molitvu krunice u Zagrebu ponovo su ometali protuprosvjedi radikalnih ljevičara . Prisutni su bili već uobičajeni bubnjari, a došao je i SDP-ov Fred Matić. Jedna od prosvjednica pjevala je “Zeko i potočić”. Između ostalog, prosvjednici su pjevaju pjesmice “Kad si sretan” te rugalice s protu-katoličkim motivima.

Među okupljenima se, predvidivo, našao i Ivan Pernar, koji je prosvjednike snimao, govoreći im “Evo ih, skrivaju se pod svojim maskama”.

Nekoliko desetaka prosvjednika je ovaj put stajalo nešto dalje od molitelja nego prije. Prosvjednici su imali nekoliko transparenata s uobičajenim porukama, poput: “Svoga tijela gospodarica”, “patrijarhat ubija”, “Autonomija sada”, “Naša tijela, naš izbor”, “Homofobija nije religija” i “Klerofašisti pustite nas na miru”. i sl.

Molitva se u hrvatskim gradovima održavala u jutarnjim satima s početkom, ovisno o gradu, između 8 i 11 sati, u Bjelovaru, Dubrovniku, Karlovcu, Osijeku, Rijeci, Slavonskom Brodu, Splitu, Šibeniku, Trogiru, Vinkovcima, Virovitici i Zadru,  s izuzetkom Dubrovnika, gdje će javna molitva započeti u 14:00.

Snimka molitve u Zagrebu:

Izvor: Narod.hr

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button