Izbor uredništva

Morate pogledati dokumentarac “Kolaži o laži”

HRT je danas ‘besplatno’ reprizirao “raskrinkavanje laži” o opasnosti cjepiva, kao i o najluđoj teoriji zavjere o pandemijskom marketingu farmaceuta i javnog zdravstva (svi su volonterski reklamirali cijepljenje), a “vrhunski istraživački novinari” brane čast Pfizera u prvoj epizodi serijala u kojoj posljednji bastion objektivnog novinarstva poziva svekoliko pučanstvo da vjerujemo factcheckerima, HDZ-u i Stožeru .

Morate obavezno pogledati dokumentarac “Kolaži o laži” u produkciju HTV-a.

Autori su Maja Sever i Borna Sor a pojavljuje još novinarskih imena da ih sve ne nabrajam. Video je rekonstrukcija događaja sa hitnom koji se spominje .

Sa današnje pozicije dobro je vidjeti eklantantan primjer vladavine mediokriteta u javnom prostoru. Sada kada znamo da su svi elementi plandemije uistinu bile laži. Kada imamo i sudske epiloge i priznanja (Finska, Njemačka, USA) pod prisegom da su lagali bilo bi zanimljivo čuti što kažu autori dokumentarca.
Predug je komentar ako bi sve tvrdnje komentirao ali jedna se provlači cijelom epizodom a to je “Nepovjerenje prema institucijama”,
E pa odgovor imate, institucijama vladaju mediokriteti došli negativnom selekcijom među kojima su mnogi korumpirani vlašću ili novcem a tu uključujem i HTV kojeg prisilno plaćamo.
Zato vam običan narod ne vjeruje i nazivaju vas dnovinarima (razumljivo), ismijavaju se portalima koje vode vaše kolege.

Kada bi došli na tržište pa da živite od čitatelja i gledatelja koji cijene vaš rad bili bi kruha gladni.
Narod je opet pokazao da je pametniji od svojih tzv. elita i da se talog nalazi na vrhu a ne kao obično na dnu.

P.s. :Znatiželjan sam kako to da mene nitko od tih mainstream medije nikada nije zvao u emisiju ili neko stručno sučeljavanje već su me izbjegavali kao i danas u širokom krugu? Znam da nisam po njihovim standardima važan u njihovoj društvenoj hijerarhiji (čime se ponosim) ali činjenica je da sam dobio najviše novčanih kazni za pandemijske prosvjede, bio u zatvor jer sam u lockdownu otvorio biznis a obilježen sam od službenih institucija (osuđen) kao organizator najvećeg antisistemskog prosvjeda od osamostaljenja Hrvatske u organizaciji običnih ljudi aktivista. Zar nikoga ne zanima zašto smo prosvjedovali a plaćamo ih zbog javnog interesa?

https://www.facebook.com/share/v/DiQEEuJ3UrJoabvm/?mibextid=oFDknk

U sljedećem nastavku slijedi “debunk” laži po kojoj je čak i ovaj serijal lovu poreznih obveznika transferirao u džepove privatnika – za ideale se gine besplatno .

Srećan prvi maj komradi!

Izvor:Andrija Klarić

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button