Domovina

Miletić:Lažu li nas cijelo vrijeme slučajno ili namjerno?

”U veljači smo imali podatke o 26% zagrebačke populacije koja je imala stanični imunitet. Istraživanje se radilo na prosjeku stanovništva tako da su bile uključene razne dobne skupine. Dakle, poslije smo imali treći val pa četvrti val. Pa smo imali, koliko – 10 milijuna turista koji su nam donijeli tko zna koliko još virusa. Vrlo je konzervativna zato procjena da je preboljelih od COVID-a u našem društvu barem 50%, a vjerojatnije i 60%. Ajmo biti konzervativni, ipak sam ja Mostovac. To znači da je oko 2 milijuna ljudi preboljelo COVID.

Ako to je tako – onda je smrtnost COVID-a 0,4 % a NE 2% s koliko nas plaše zastrašitelji i pandemijski marketingaši koji će naprosto nakon što ovo završi – postati pravi pravcati bogataši. Jesam li dobro shvatio matematiku?

HZJZ je zaradio preko 100 milijuna samo na BAT testovima, a država je potrošila preko 2 MILIJARDE na PCR testove. ”Cvijeta cveće u nečije preduzeće”. Hm. Bit će zanimljivo pratiti tko će završiti gdje kada jednom podvučemo crtu ispod svega ovoga. Drugo, zašto se tako malo i sramežljivo spominje stanični imunitet? Tu je prof. dr. Dragan Primorac sjajan u ovim istraživanjima.

Osoba ima stanični imunitet i 17 godina nakon preboljenja SARS virusa “starijeg brata” COVID-a. Znanost kaže da je čak za razvijanje staničnog imuniteta dovoljan i kontakt sa zaraženim, ne mora ni doći do preboljenja. Ali, tada padaju u vodu sve milijarde od cijepljenja, milijarde od testova, zar ne?

Mi ne bi trebali čak niti paziti na protutijela koja je normalno da padaju nakon nekog vremena od preboljenja ili već nakon par mjeseci nakon cijepljenja. Mi bismo trebali moći napraviti istraživanje na staničnom imunitetu i biti na miru – godinama. Jer, sve pamte naše memorijske stanice pa i kako se boriti protiv ovog virusa. Koje igre redatelja sjena.

Dakle, dragi ljudi. Nema panike. COVID je opasan, najnovija istraživanja kažu u Hrvatskoj najviše smrti – onih starijih od 80 godina. I svakom razboritom je žao svake smrti, iako je logično da smrti ima najviše među starijima od 80 godina, zar ne?

Znamo da neke zemlje sa jako strogim mjerama, Litva, Latvija, imaju DIVLJANJE virusa u zarazi. COVID putovnice daju lažnu sigurnost jer i cijepljeni prenose virus. I znate što? Znamo da će sve ovo proći. A ja se nadam da će narod znati tada vrednovati tko ga je strašio, tko ga je gurao u podrume, tko mu je oduzeo kruh, tko mu je oduzeo – slobodu. Držite se. Hrabro idemo naprijed. napisao je Marin Miletić u svojoj objavi na facebooku.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button