Izbor uredništva

Marin Miletić: Htjeli ste, dobit ćete OTPOR. Vrijeme je. Da sačuvamo slobodu.

Vladajući su tražili od urednika medija da STIŠĆU na najjače u agendu cijepljenja?

Saborski zastupnik Mosta u najnovijoj objavi na Facebooku pozvao je građane na otpor novim suludim mjerama koje je najavio Stožer na današnjoj konferenciji i ”de facto” najavio obvezno cijepljenje u Hrvatskoj.

Podsjećamo,danas je održana skandalozna press konferencija tzv. „Stožera civilne zaštite“ na kojoj je objavljeno da se uvode Covid-potvrde kao obaveza za sve zaposlenike u državnim i javnim službama. To znači da svi zaposlenici moraju pokazati dokaz da su testirani, cijepljeni ili da su preboljeli Covid-19.Kao da to samo po sebi nije dovoljno loše, Ministar Policije najavljuje da od 4. januara (znači za 2 mjeseca) Covid-potvrde više neće moći dobiti testirani (!) čime se de facto sve zaposlenike javnih službi prisiljava na uzimanje eksperimentalnih mRNA cjepiva, kako bi mogli zadržati svoj posao i prehraniti svoje obitelji!

Objavu Marina Miletića donosimo u cijelosti:

”Podijeli, uključi se. Ne drži pognutu glavu.

Htjeli ste, dobit ćete OTPOR. Sada je svima jasno: HDZ vodi društvo prema OBVEZNOM cijepljenju. Nema demokracije. Nema slobode izbora.

Ne zanima Plenkovića, Beroša, Capaka i Markotić što i cijepljeni prenose zarazu i tako ugrožavaju sve rizične skupine. Imam pouzdani izvor, vladajući su tražili od urednika medija da STIŠĆU na najjače u agendu cijepljenja. Ne zanimaju ih preboljeli, nas 60% u društvu. Ništa ih ne zanima. E pa dobro. Stožeraši i HDZ niste htjeli poslušati narod? Niste htjeli razgovarati? Niste htjeli slušati zdravi razum?

Dobro. Sada ćete dobiti. OTPOR. OTPOR. OTPOR. Pozivam sve učitelje da se učlane u sindikat koji će ih braniti. Koji će stati iza svakoga od vas dragi učitelji. Puno vas je. Pokažite otpor. Bez covid potvrda se može ići kockati, kupovati po centrima, djeca normalno u školu, a vas ucjenjuju. Podignite glave.

Niste stvoreni da klečite pred Stožerom i HDZ-om. Studenti, zašto šutite? Maknite se od HDZ-ovih organizacija. Organizirajte se. Pružite i vi mirni otpor. Za ime Boga dragoga pitanje je slobode. Pitanje je u kakvom društvu će živjeti vaša djeca sutra?

OBAVIJEST novog sindikata koji će se boriti protiv tiranije Stožera

Važno !! Poziv svim prosvjetarima, zaposlenima u školstvu i odgojiteljima koji su protiv nametanja cijepljenja, testiranja i štetnih i beskorisnih kovid potvrda da se jave u grupu ZNP – za naša prava https://www.facebook.com/groups/942955539616686/

Umreženi smo po školama, osnovali smo novi sindikat koji će se boriti za naša prava te podižemo kolektivnu tužbu.

Ajmo ljudi. Studenti. Radnici. Učitelji. Branitelji. Braćo navijači. Torca, Kohorta, Demoni, Armada, Boysi. Čuvari naših gradova. Vrijeme je. Da sačuvamo slobodu. Za mirni otpor onima koji ruše temeljne slobode čovjeka i donose zakone protivne zdravom razumu.

Uđite u moju Telegram grupu, tu ćete isto dobiti sve informacije o budućim akcijama. I nebojte se onih koji špijaju, narod je jači. Dosta ih je više bilo. https://t.me/joinchat/J_j8_YnLVfVhYWE0 ” napisao je Marin Miletić u objavi na Facebooku.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button