Domovina

NASTAVLJA SE…MILANOVIĆ PONOVO OPLEO PO DEŽULOVIĆU: “Ajde, dečko, završi fakultet. Neki.”

Povodom obilježavanja Nacionalnog dana Nikole Tesle – dana znanosti, tehnologije i inovacije koji se obilježava 10. srpnja, predsjednik Republike Zoran Milanović posjetio je danas Znanstveni centar izvrsnosti za napredne materijale i senzore Instituta Ruđer Bošković u Zagrebu.

Nakon toga komentirao je aktualne teme.

– Činjenica je da cjepivo štiti od teških oblika bolesti, i to je to. Ljudima moraš pokazati da se isplati cijepiti. Mora biti neki benefit. Ne znam zašto se Vlada ne vrati u svoju zgradu, svi su cijepljeni – rekao je.

Dodao je i kako uvođenje obaveznog cijepljenja nije nemoguće, ali da bi bilo teško.

Odgovarao je ponovno i na pitanja o Vrhovnom sudu.

– Ja sam pokušao s jednom viskokvalificiranom stručnjakinjom, vidjeli ste kako je to prošlo. Uvrede, laži, podmetanja. Sve to podriva povjerenje, rekao je Milanović i dodao da traži novu osobu za čelo Vrhovnog suda.

– Tražim, to ćete vidjeti, ali počeo sam tražiti tek nakon što je Đurđević srušena u Saboru, rekao je Milanović.

Osvrnuo se i na ‘ekstetični bonus Dalmacije’, točnije na svoj odgovor novinaru Borisu Dežuloviću.

– Želio sam reći da je Ragnar iz Piska lažov. Dežurni Ragnar je lagao o mojim odnosima s braniteljima, odlaskom u šator, laže o tome tko je koga zaposlio. Ne možete tako raditi, rekao je.

Kazao je da ne vrijeđa Dalmatince.

– Neću dopustiti hajku, balvane. Nema da svjetina prodire u privatnu imovinu najvećeg probisvjeta, ja nemam privatne imovine. Gdje je država, HDZ. Tko je davao dozvole i suglasnosti tom nesretnom starcu. Srušite. Ja nemam vlast. Čovjek mi je donirao simbolički da se razotkrije, rekao je Milanović.

– Ragnar laže, vrijeđa. Gadi mu se Hrvatska, Jugoslavija, Beograd, Split mu je odvratan. Ajde dečko, završi fakultet. Neki, zaključio je Milanović.

CRODEX.NET

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button