Domovina

MARIO RADIĆ U BUJICI PORUČIO MILANOVIĆU : “Nisi bio u ratu i ne izlaziš na izbore, zato ti je bolje da o tome šutiš!“

“Treća smo stranka po rezultatima, a prva po količini uvreda i napada, što nas čini ponosnima i još jačima,“

Neće nama Milanović određivati kako će se zvati naša stranka, pola članova predsjedništva Domovinskog pokreta ratni su dragovoljci – izjavio je u Bujici, na Z1 televiziji, Mario Radić, zamjenik predsjednika i politički tajnik Domovinskog pokreta: – Neka Milanović od nesuđene “predsjednice“ Vrhovnog suda, Zlate Đurđević, zatraži spisak dopuštenih imena – SKH, SDP, SPD pa nek odluče kako bi se političke stranke u Hrvatskoj trebale zvati! “Treća smo stranka po rezultatima, a prva po količini uvreda i napada, što nas čini ponosnima i još jačima,“ napomenuo je Radić: “Obranili smo Vukovar i osvojili još nekoliko slavonskih gradova, imamo više od četiri stotine vijećnika diljem Hrvatske, a u mnogim nam se županijama, općinama i gradovima nudi ulazak u vlast, na što nećemo pristati pod svaku cijenu…

Posebno se osvrnuo na hrvatski glavni grad: – U Zagrebu smo iza sebe ostavili i HDZ i SDP, a naš je kandidat dobio najviše desnih glasova nakon Borisa Buzančića, prvog i jedinog gradonačelnika Zagreba koji nije bio član Saveza komunista!Radić je u Bujici najavio nastavak razotkrivanja tzv. političke platforme Možemo, prozvao je Dražena Lalića i tzv. mainstream medije, a nije ostao dužan niti šefu HDZ-a: – Plenković govori da je suverenizam zastario i da smo mi “besmislena“ stranka, no, zaboravlja da je Hrvatska nastala upravo na suverenističkim idejama i krvi naših branitelja… Je li to Plenkovićevo ‘ne’ i suverenističkoj politici dr. Franje Tuđmana?

IVAN PENAVA UŽIVO IZ VUKOVARA: “PLENKOVIĆ I MILANOVIĆ DOVELI SU EKSTRMNU LJEVICU NA VLAST U ZAGREBU!”

U Bujicu se uživo iz Vukovara javio novi/stari gradonačelnik Ivan Penava, koji je uvjerljlivo pobjedio kandidata Plenkovićeve stranke Nikolu Mažara… Kritički je govorio o koaliciji SDSS-HDZ koja je u Gradu heroja doživjela težak poraz, a osvrnuo se i na izbore u hrvatskoj prijestolnici: “Za dolazak ekstremne ljevice na vlast u Zagrebu krivi su Andrej Plenković i Zoran Milanović!”

CRODEX.NET

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button