Domovina

Marin Miletić: Mladosti, gdje je nestao sjaj iz očiju i žar srca? Studenti su bili pokretači društvenih promjena…

Ucjenjivači i rušitelji slobode NEĆETE slomiti hrvatski narod. Da odmah budem jasan: tko god se želi cijepiti protiv COVID-a neka se cijepi. I nemam s tim problem, započinje Marin Miletić svoju objavu na društvenim mrežama. Objavu prenosimo u cijelosti:

Jer, SLOBODA

Marin Miletić: Mladosti, gdje je nestao sjaj iz očiju i žar srca? Studenti su bili pokretači društvenih promjena...
www.crodex.net

Isto tako, NEDOPUSTIVE su ucjene Beroša koji prisiljava ljude na cijepljenje. Dekani medicinskih fakulteta, zdravstvenih studija UCJENJUJU mladost da se cijepi, prijete im, govore im: “nemojte si komplicirati živote.” Kojih li fašista današnjice!

Mladosti, gdje vam je prkos? Mladosti, gdje je nestao sjaj iz očiju i žar srca? Studenti su bili pokretači društvenih promjena, borci za slobodu… do kada ćete šutjeti? Pa ne pripadate svi partijskim studentskim organizacijama koje su eutanizirale svoje članove, buntovnu mladost pretvorili u poslušne šonje.

Nadalje, ministre Beroš, recite javno: koliko su pacijenata i osoblja zarazili 2x cijepljeni liječnici na Rebru? U Vinogradskoj? Recite! Dosta je više obmana i laži. Da sumiram:

1. cijepljeni 2x prenose virus

2. COVID putovnice nemaju time smisla

3. Nitko ne smije dobiti otkaz jer je ZDRAV i ne želi se cijepiti

4. Zašto silujete narod, zašto tražite reakciju? Cijepio se veliki broj ljudi, veliki broj je prebolio virus i ima iznimno snažan imunitet. UKINITE MJERE!!!

VAŽNO: imate na mom Telegram kanalu pravno objašeno od medicinskih radnika zašto ih se NE smije prisiljavati na cijepljenje ja bih podcrtao taj pravni dio onaj drugi se mogao puno kvalitetnije napisati, završava svoju objavu Marin Miletić.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button