Zanimljivosti

Lingvističko-mentalne akrobacije Faktografa

Već smo pisali da je Faktograf jedna od najtoksičnijih i najopasnijih pojava u hrvatskom društvu. Nekad smo imali komunistički Agitprop koji je određivao koji sadržaji mogu a koji ne biti plasirani u javni prostor, što se smije i ne smije misliti i govoriti, a danas imamo OVLAŠTENOG CENZORA za Republiku Hrvatsku (doduše, za početak samo na najvažnijoj društvenoj mreži).

Činjenica je da Faktograf nije neovisan te je izuzetno je opasan za društvo i medijske slobode. Faktografovi potkapacitirani plaćenici napadaju sve koji kritički razmišljaju i usude se reći istinu pa je trenutno Faktograf najveća opasnost za slobodu govora i novinarsku struku te demokraciju općenito.

U svojim pokušajima ”obrane” neobranjivog se služe nevjerojatnim lingvističko-mentalnim akrobacijama koje su upotrijebili na tvrdnju da liječnici u Kanadi tretiraju osobe koje se ne žele cijepiti protiv Covida-19 kao psihičke bolesnike.

Potrebno je samo pomno pročitati tekst. Tvrdnju, demanti pa i naslov ispod slike. Bez obzira što konstantno grubo izvrću istinu, Faktograf.hr i dalje slobodno i bez ograničenja djeluje. 

Izvor:FB rubni portal Faktograf

Doduše,ovom rubnom portalu pod imenom Faktograf zbilja treba odati priznanje za trud. Ovo uistinu nije lako raditi, treba imati obraza za ovo. Čestitamo autorici teksta Matei Grgurinović koja se svojski potrudila da pokuša obraniti neobranjivo. Nadamo se da će je njezin šef Vidov obilato nagraditi!

Dakle, od sada i ubuduće, ne zastupate li oštromjeraške stavove, sumnjate u učinkovitost cjepiva, ne budete li išli u Srb na proslavu “antifašističkog ustanka”, ne priznajete li kako su LGBTIQ osobe najzdraviji dio društva, ne zagovarate li pobačaj, sumnjate u utjecaj čovjeka na globalno zagrijavanje, ne savijete li šiju pred “progresivističkim” normama i nepisanim pravilima i ne klanjate li se uvriježenim komunističkim i velikosrpskim mitovima, bit ćete izopćeni  Facebooka-a.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button