DomovinaVijesti

Kandidati na lokalnim izborima u RH izbjegavaju odgovoriti biračima na Citizen Go upitnik o zaštiti tradicionalnih vrijednosti

Zaprimljen je odgovor od kandidata MOST-a i DP-a. Međutim od HDZ-a i drugih, nisu dobili odgovor – što je svojevrstan odgovor. Odgovor koji se vjerodostojno nastavlja na HDZ-ov dugogodišnji rad u kojem su pokazali nesklonost osluškivati bilo i volju naroda, te otvoreno zastupati svojim stavovima, komentarima, odlukama i postupanjima vrijednosni sustav tzv. ljevice, sotonskog svjetonazora, kulture smrti, a sluganskog i anemičnog karaktera ( Bečkog, Beogradskog, Briselskog… ili bilo kojeg drugog – samo ne hrvatskog).

CitizenGO-a je organizacija koja je posvećena, kako oni sami kažu, zaštiti i promociji vrijednosti:

 • života (uključivši pogotovo borbu za očuvanje nerođenje djece i njihovu zaštitu od ubijanja i smrti);
 • obitelji (nasuprot pedersko-lezbijskom svjetonazoru čiji je glavni “jahač” na današnjim izbrima “mister” Tomašević (Možemo), inače strani plaćenik i zastupnik tuđinskih interesa u RH, koji (tuđinski interesi) su na ideološkoj razini u potpunoj suprotnosti sa hrvatskom tradicijom, običajima, vjerom i kulturom;
 • slobodi (npr. sloboda govora se danas otvoreno dovodi u pitanje od strane zbog tzv. političke korektnosti i rodne ideologije, ili bilo koje druge ideologije ili bilo čega drugoga, nije ni važno, nego je važno da se slobode sustavno i stalno nastoje ograničiti i kontrolirati ili u potpuno zabraniti sloboda u svim oblicima i vrstama, a govor je prvi na crti, poslije je sa tzv.CORONA-om stiglo ograničavanje i drugih sloboda poput kretanja itd.).

Citizen GO organizacija je u svojoj kampanji:2021. glasam za vrijednosti!, pismenim putem zatražila od kandidata na današnjim parlamentarnim izborima za lokalnu vlast u RH, da odgovore na CitizenGO upitnik. Konačni rezultat kampanje je u nastavku:

Do sada su primili odgovore samo od kandidata Domovinskog pokreta i MOST-a.

Od HDZ-a nisu dobili odgovor – što je svojevrstan odgovor. Odgovor koji se vjerodostojno nastavlja na HDZ-ov dugogodišnji rad u kojem su pokazali nesklonost osluškivati bilo i volju naroda, te otvoreno zastupati svojim stavovima, komentarima, odlukama i postupanjima vrijednosni sustav tzv.ljevice, sotonskog svjetonazora, a sluganskog i anemičnog karaktera.

Ovo su kandidati koji na upitnik, unatoč više podsjetnika, NISU odgovorili:

 • Zagreb – Davor Filipović – HDZ
 • Zagreb – Jelena Pavičić Vukičević – Milan Bandić 365
 • Split – Željko Kerum – HGS
 • Split – Vice Mihanović – HDZ
 • Split – Ivica Grković – MOST
 • Rijeka – Davor Štimac – Nezavisni
 • Rijeka – Marin Miletić – MOST
 • Rijeka – Josip Ostrogović – HDZ
 • Vukovar – Ivan Penava – Nezavisni uz podršku DP-a
 • Vukovar – Nikola Mažar – HDZ
 • Osijek – Ivan Radić – HDZ.

Pregled odgovora za Grad Zagreb:

Jedno je sigurno, oni koji ne izađu na izbore ne mogu se žaliti na rezultate.

Uloga gradonačelnika, župana, načelnika kao i zastupnika u lokalnoj skupštini podrazumijeva suradnju i komunikaciju s građanima koje će predstavljati.

Miroslav Škoro (Domovinski pokret) i Zvonimir Troskot (MOST), kandidati grada Zagreba te Berislav Mlinarević (Domovinski pokret) i Vladimir Šišljagić (Snaga SIB), kandidati za gradonačelnika grada Osijeka, to razumiju.

Molim vas, izađite na ove lokalne izbore i glasajte po svojoj savjesti.

Pregled odgovora za Grad Osijek:

https://crodex.net/

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button