Izbor uredništva

Istražitelj specijal: gost Nikola Kajkić

Legendarni policijski istražitelj ratnih zločina Nikola Kajkić, posve otvoreno o raznim opstrukcijama policijskih istraga, traganju za istinom, ali i snazi vjere i obitelji.

Nikola Kajkić  koji je svojedobno kao djelatnik MUP-a bio zadužen za istraživanje zločina na Ovčari, bio je gost novog podcasta Istražitelj od poznatog istraživačkog novinara Marina Vlahovića.

Kao djelatnik vukovarsko-srijemske policije istraživao je ratni zločin u predmetu Ovčara, ali je u srpnju 2018. suspendiran uz službeno obrazloženje: ‘Zbog teške povrede službene dužnosti’.

Nakon odgledanog podcasta može se zaključiti, između ostalog, kako Hrvati (i u RH, i u BiH), u naravi i do danas, nemaju svoju vlast, odnosno ona nije odraz volje hrvatskog naroda (zbog medijske okupacije ,izbornog inžinjeringa i dr.).

Također, dobro je znati kako je ovaj čovjek, Nikola Kajkić, došao u probleme tek kada je krenuo istraživati zločine na Ovčari, što upućuje na ogromni utjecaj koji tuđinski i neprijateljski elementi i dan danas imaju u RH. Nadalje, spominje se, kroz istragu Ovčare, i Zdravko Mustač i Perković kao špijunska veza prema Srbiji (Aleksandru Vasiljeviću i KOS-u) i to u drugoj polovici 1991.godine…Te da akteri operacije Labrador još uvijek djeluju u Hrvatskoj.

Između ostalog Kajkić je teško optužio Andreja Plenkovića i Pupovca za opstruiranje istrage zločina na Ovčari.

U nastavku pogledajte ovo iznimno zanimljivo gostovanje nakon kojeg će vam dosta toga biti jasno:

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button