DomovinaVideo

VIDEO: MLINARIĆ ĆIPE (DP) KRENUO SA SERIJOM VIDEA O VUKOVARU!

Hrvatski branitelj Mlinarić Ćipe je odlučio kako će od Dušnog dana pa sve do 20.11., kada mu je brat Mile ubijen na Ovčari, svaki dan u 9:00 sati objavljivati videe u kojima će pričati o patnjama grada Vukovara i Turbo vodu.

Prenosimo cijelu objavu sa fejsa:

“Odlučio sam da ću od Dušnog dana pa sve do 20.11., kada mi je brat Mile ubijen na Ovčari, svaki dan u 9:00 sati objavljivati videe. U njima ću pričati o patnjama grada Vukovara i Turbo vodu. Ovo ne radim radi sebe, meni ionako više ništa ne treba, ovo sam snimao radi mladih generacija. Pokušat ću im dočarati pakao rata i muku koju smo podnijeli za slobodnu Hrvatsku.

Također ću 15.11. biti u live prijenosu na svojoj Facebook stranici te će te mi moći postavljati pitanja o bitci za Vukovar. Vukovarsku priču nitko nikada neće ispričati do kraja. Jer mnogi vukovarski heroji su mrtvi. A i nas preživjelih je svakim danom sve manje i manje. Zato apeliram i na druge branitelje da ispričaju svoju priču. Moram i hoću odati pijetet svim žrtvama koje su utkane u slobodu naše zemlje. Kada i mi odemo gore kod njih na vašim mladim leđima ostavljamo Hrvatsku. Čuvajte je i pazite kao čedo jer rođena je u krvi i boli.”

Video možete pogledati OVDJE

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button