DomovinaNogomet

Hrvatski kapetan oduševio katolike diljem svijeta, a posebno hvale jednu stvar

Zadnjih tjedana velika je polemika između europskih reprezentacija oko toga hoće li, ili ne, njihovi kapetani nositi trake u duginim bojama na Svjetskom prvenstvu u Kataru, koje počinje kroz nepuna dva mjeseca.

Naime, reprezentacije Walesa, Nizozemske, Belgije, Danske, Francuske, Njemačke, Švicarske i Engleske, odlučile su kako će kapetani njihovih reprezentacija nositi trake duginih boja, kao potporu LGBTIQ zajednici, na SP-u u Kataru.

Nasuprot njima je Hrvatski nogometni savez koji je odlučio da kapetan hrvatske reprezentacije neće nositi traku u duginim bojama, dok se još nisu izjasnili iz reprezentacija Portugala i Španjolske, dok će Poljaci i njihov kapetan Lewandowski nositi traku u bojama zastave Ukrajine.

Odluka HNS-a kako Luka Modrić neće nositi kapetansku traku u duginim bojama oduševila je i katoličkog novinara Sachina Josea, koji je pohvalio Luku i HNS zbog odluke.

“Hrvatska nogometna reprezentacija koju vodi katolik Luka Modrić također neće nositi traku duginih boja na Svjetskom prvenstvu u nogometu u Kataru. Od 13 europskih momčadi 5 momčadi, uključujući Poljsku, neće nositi traku u duginim bojama. Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić pobožni je katolik. Ova slika je s prve svete pričesti njegovog sina Ivana. Luka će voditi momčad na svjetskom prvenstvu u Kataru”, napisao je Sachin, a njegovi pratitelji, kojih ima 67 tisuća pozitivno su ocijenili Twit.

Tako su neki samo napisali ‘Bravo’ i ‘Svaka čast ekipi’ te ‘Nadam se da će jedna od tih pet momčadi osvojiti prvenstvo’ i Poljska i Hrvatska u finale’, dok je jedan pratitelj još nadodao:

“Svaki katolik, a posebno oni koji su javne osobe, treba biti hrabar i otvoreno svjedočiti vrijednostima naše vjere. Bog ne voli mlake ljude. Neka Bog blagoslovi Luku Modrića i sve vjerne katoličke ili kršćanske nogometaše. Nemojte se nikada prilagođavati ovom svijetu”, neki su od postova ispod objave Sachina.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button