Vijesti

HRVATSKA USTALA PROTIV SEGREGACIJSKIH COVID POTVRDA! Tisuće ljudi dolaze iz cijele Hrvatske

Prosvjedima se traži ukidanje covid potvrda i donošenje zakona kojim bi se zabranilo uvođenje covid-potvrda na cijelom području Hrvatske.

DANAS se u Zagrebu organizira veliki prosvjed protiv segregacijskih covid potvrda i ostalih besmislenih epidemioloških mjera. Prosvjednici će se okupiti u 15 sati na dva mjesta u središtu Zagreba.

Prvo mjesto okupljanja je Trg Francuske Republike, a drugo Trg žrtava fašizma. S tog mjesta će te dvije kolone krenuti prema Trgu Bana Jelačića, koji je središnje mjesto prosvjeda.

Najvažniji cilj prosvjeda je ukidanje COVID potvrda u ovakvom obliku. Sada se necijepljenim ljudima ograničavaju prava na kretanje i pristup brojnim javnim ustanovama. Prosvjednici smatraju da je to potpuno neznanstvena i nemedicinska segregacija građana jer je znanstveno dokazano da cijepljene osobe prenose zarazu.

Cijepljene osobe, mogu se razboljeti i prenositi viruse, slobodno se kreću posvuda. Dapače, već su pojedini ugledni znanstvenici poput prof. dr. Gordana Lauca, upozorili da COVID potvrde u ovakvom obliku služe – širenju zaraze. Prof. dr. Lauc to smatra velikom opasnosti za širenje i proboje zaraza na najosjetljivija mjesta kao bolnice i domovi umirovljenika.

> Prof. Lauc: Ako nastavite šutjeti, ‘mjere’ će samo biti sve strože i strože…

Prema najavama organizatora očekuje se veliki broj prosvjednika.

Autobusi stižu iz cijele Hrvatske

Protivnici mjera iz Splita i okolice su na prosvjed u Zagreb krenuli s osam autobusa. Među njima je i predsjednik Županijske skupštine Mate Šimundić.

Šimundić je i ranije sudjelovao na prosvjedima protiv mjera i uvođenja 5G mreže, a nedavno su mediji o njemu pisali nakon što je automobilom udario djevojčicu i otišao s mjesta nesreće. Policiji se javio tek idući dan.

Iz Šibenika stižu četiri autobusa, a iz Zadra njih pet, objavili su iz Inicijative prava i slobode. Autobusi kreću i iz Rijeke, Istre i Osijeka, tvrde organizatori.

Organizatori prosvjeda  tvrde da bi na prosvjed trebalo stići više od 100 autobusa iz cijele Hrvatske.

https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=618450376240893&t=0

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button