Domovina

Hasanbegović u Bujici:ZAŠTO PLENKOVIĆ NIJE NAPUSTIO BREZOVICU KADA SE ZVIŽDALO I PSOVALO STEPINCA?!

Dr. Hasanbegović: “To je jugoslavenski, komunistički klimaks!“

Dr. Zlatko Hasanbegović gostovao je na Z1 u Bujici voditelja Velimira Bujanca.

”Kada su Josipović i Milanović svojedobno u Brezovici rehabilitirali baštinu jugoslavenskog komunizma, činilo se da je to vrhunac i da gore ne može, međutim, Plenkovićeva Vlada otišla je korak dalje” – izjavio je u Bujici, na Z1 televiziji, dr. Zlatko Hasanbegović, potpredsjednik Kluba Domovinskog pokreta, koji je bojkotirao proslavu tzv. Dana antifašističke borbe i čiji su zastupnici 22. lipnja bili na Jazovci: – Na taj dan nije utemeljen nikakav partizanski odred, već se skupina od devet komunista povukla na konzulacijsko ladanje u šumu, u okolici Siska… Među njima je bio i predratni komunist Vlado Janić, zvani Capo, kojeg je u svom govoru glorificirao Milanović, a koji je u ratu i poraću vršio dužnost političkog komesara zloglasnog Korpusa narodne obrane Jugoslavije, tzv. KNOJ-a, oružane postrojbe OZNA-e zadužene za masovne izvansudske likvidacije političkih i vojnih protivnika Komunističke partije Jugoslavije.

Dr. Hasanbegović je u emisiji odbrusio Hrvoju Klasiću i poručio mu da ne poznaje “lentu vremena“ te da je pobrkao lipanj i rujan 1941. godine: – ”Po jedinom dokumentu koji govori o komunistima u sisačkim šumama, od 19. do 21. rujna ’41. zapovjedništvo I. hrvatske oružničke pukovnije, nakon akcije čišćenja na tom području, pronašlo je tek ostatke ribe za pečenje, dva ukradena pisaća stroja, sanduk komunističke literature, jednu bombu i jedne ženske gaćice!”

Ugledni povjesničar i bivši ministar kulture, posebno se osvrnuo na Pupovčeve najave kaznenog progona i zabrane pozdrava ‘ZDS’, o čemu je šef SDSS-a Milorad Pupovac govorio pred novinarima u Brezovici…

Bujica je objavila snimku sramotnih zvižduka i psovki upućenih blaženom Alojzija Stepinca, tijekom govore hrvatskog premijera Plenkovića u Brezovici, koje su druge televizije prešutjele, vodeći ih političari nisu osudili – i ponašaju se kao da se baš ništa nije dogodilo!

BUJICA 23.06.2021. BREZOVICA

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button