Domovina

Grmoja:Plenković je u Europskoj uniji samo drugorazredni ćato koji se voli samo šepuriti

Saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja gostovao je na N1 televiziju gdje je govorio o aktualnim temama i osvrnuo se na nove afere koje potresaju Hrvatsku.

”Ljudi sve više prepoznaju da je Most jedina istinska alternativa i najaktivnija oporba.Institucije može demontirati samo onaj tko na ključna mjesta u tim institucijama postavlja kompromitirane ljude, a to je upravo Plenković.On je postavio Zlatu Hrvoj Šipek koja je skrivala predmet protiv njegove ministrice Gabrijele Žalac da bi to onda razotkrio Ured europskog javnog tužitelja.

On je dakle bio taj koji je tvrdio da će jednim pozivom riješiti ovaj novac za obnovu Zagreba na kraju nam nije produljen rok i onda bismo mogli reći da Plenkovića ruše europske institucije, Europska komisija koja mu nije produljila taj rok ili Ured europskog javnog tužitelja koji istražuje njegovu članicu predsjedništva i blisku suradnicu.

Izgleda da je Plenković u Europskoj uniji samo drugorazredni ćato koji se voli samo šepuriti u Hrvatskoj, pokazivati da on nešto vrijedi unutar tih europskih struktura. I ako netko demontira Plenkovića onda su to upravo te europske institucije, on bi se trebao dobro zabrinuti.” istaknuo je između ostalog Grmoja.

https://www.facebook.com/watch/live?ref=watch_permalink&v=1371042620016249

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button