Zanimljivosti

Građani biste li pristali da svaki tjedan idete 3 puta na rektalni pregled da biste mogli doći na radno mjesto i sve to bez ikakvih….

Kada kažete da GRAĐANI imaju mogućnost izbora i da se mogu testirati tri puta tjedno do kraja života da bi mogli raditi i prehranjivati vlastite obitelji. Zapitajte se bi li ste vi pristali da svaki tjedan idete 3 puta na rektalni pregled da bi ste mogli doći na radno mjesto i sve to bez ikakvih pravnih, znanstvenih, medicinskih ili zdravorazumskih razloga.

izvor: mislavkolakusic.eu

Nakon godinu dana ponovno se zatvaraju vrata parlamenta, ovog puta ne za sve Zastupnike i zaposlenike, nego samo za one koji misle svojom glavom i ne žele se pokoriti rastućem Neonacizmu.

S jučerašnjim danom smo službeno zakoračili u Neonacizam i novo mračno doba koje počinje 3. studenoga 2021.

Odlukom nekolicine, zastupnicima Europskog parlamenta je onemogućeno da odlučuju o donošenju najvažnije odluke o budućnosti Europe, te se postavlja pitanje tko uopće čini Europski parlament. 705 zastupnika – predstavnika građana ili njih desetak?

Uvođenje Covid potvrda (Ausweis) za dolazak na rad u Europski parlament će nažalost pokrenuti niz lako predvidljivih tragičnih događaja

Građani bi ste li pristali da svaki tjedan idete 3 puta na rektalni pregled da bi ste mogli doći na radno mjesto i sve to bez ikakvih.... 
www.crodex.net

Uvođenjem Covid Ausweis želi se svim sredstvima natjerati građane koji se više boje smrti i teških zdravstvenih problema od injekcije nepoznatog sadržaja nego oboljenja od Covida, jer u novom vrlom Neo-nazi svijetu više nema mjesta za one koji se ne žele pokoriti i misliti svojom glavom.

Pogreška koju rade današnji neonacisti je ista koju su počinili i njihovi prethodnici, misle da mogu sve ljude na svijetu natjerati u potpunu pokornost njihovoj ideologiji. Kod normalnih inteligentnih ljudi tada se javlja žestoka želja za otporom i očuvanjem slobode i života njihovih obitelji.

U ožujku 2020. sam na sjednici zastupnika jasno rekao i predvidio da će zatvaranje vrata Europskog parlamenta dovesti do lockdown, ekonomske propasti brojnih građana i ukidanja temeljnih građanskih prava i sloboda. Kratko priopćenje o opasnostima prvog zatvaranja vrata Europskog parlamenta uputio sam 1.100 mainstream medija diljem svijeta. Ni jedan mainstream medij ga nije objavio, prenijeli su ga isključivo nezavisni mediji. Tada mi je postalo potpuno jasno da je na djelu izrazito dobro projektiran biznis plan koji uključuje elemente nacizma.

Sada tvrdim da će opće onemogućavanje necijepljenima pristup radnom mjestu koji će uslijediti nakon ove odluke u brojnim državama za sva radna mjesta, dovesti do brojnih prosvjeda diljem Europe i svijeta, a svaki veliki prosvjed u svakom trenu može prerasti u sukob, a sukob lako prerasta u revoluciju.

Kada kažete da građani imaju mogućnost izbora i da se mogu testirati tri puta tjedno do kraja života da bi mogli raditi i prehranjivati vlastite obitelji. Zapitajte se bi li ste vi pristali da svaki tjedan idete 3 puta na rektalni pregled da bi ste mogli doći na radno mjesto i sve to bez ikakvih pravnih, znanstvenih, medicinskih ili zdravorazumskih razloga.

Kada čovjek premine ili ostane invalid od posljedica cijepljenja na koje je dragovoljno pristao to je njegov izbor i njegovo pravo. Međutim kada netko prisili drugog čovjeka da se cijepi ucjenjujući njega i njegovu obitelj ekonomskom egzistencijom onda se radi o ubojstvu ili nanošenju teških ozljeda iz izrazito niskih pobuda.

U svakom čovjeku ima gnjeva i želje za uzvraćanjem istom mjerom, ali samo psihopati žele nauditi ljudima oko sebe bez ikakvog razloga.

Tvrditi da se svi koji se ne žele cijepiti mogu tri puta tjedno (za sada, uskoro i svaki dan) do kraja života testirati i ostati bez sluznice u nosu te se zaraziti prvim virusom i bakterijom s kojom se susretnu je potpuno amoralno i psihopatski.

Da se ovdje ne radi o zaštiti zdravlja potpuno je jasno iz činjenice da građani koji su preboljeli Covid i imaju antitijela koja ih štite od ponovne zaraze i prijenosa bolesti na druge, ne mogu dobiti Covid Ausweis. Niti poznati liječnik Mengele, medijski radnik Goebbels te najpoznatiji socijalist Adolf Hitler (lider Nacionalsocijalističke njemačke radničke stranke) nisu se mogli dosjetiti takvih ludosti.

S poštovanjem,

Mislav Kolakušić

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button