Vijesti

Glasnović pobrojao vijesti iz Hrvatske – Gdje se izgubio zdrav razum?

Vijesti iz Hrvatske:

– Od jučer, 27.05.2022., pravomoćna presuda stupa na snagu. Daje se na znanje: Istospolni partneri u Hrvatskoj mogu posvajati djecu, dok u isto vrijeme normalne obitelji (norma: novi život dolazi spajanjem muške i ženske jajne stanice) čekaju godinama, a većina nikad ni ne dočeka da dobiju pravo usvajanja i udomljavanja djece.

– Krizmala se kćer Ivice Puljka, dok u isto vrijeme Ivica šeta po školama i drži djeci predavanja kako Bog ne postoji, a supruga Marijana predlaže da se izbaci vjeronauk iz škola. Oboje paradiraju na derneku duginih boja.

– Zbog sukobljavanja sa 16 policajaca ekspresno pritvoreno 40 članova Torcide, dok zbog ubojstva 12 policajaca u Borovu selu već 30 godina nije priveden nitko.

– Digli se na zadnje noge zbog maturanata iz Slavonskog broda koji imaju podignutu desnicu u zraku, dok u isto vrijeme veličaju maturante iz Međimurja obučene u Titove pionire. Za Rezoluciju br. 1096 o mjerama za uklanjanje nasljeđa bivših komunističkih totalitarnih sustava iz 1996. god. te Rezoluciju iste Parlamentarne skupštine Vijeća Europe br. 1481 o potrebi međunarodne osude zločina totalitarnih komunističkih režima iz 2006. god. – očito hrvatski oligarsi nisu čuli.

– Osudili postupak dečka koji je skinuo LGBT zastavu ispred HNK, dok u isto vrijeme podržavaju Tomaševića koji je zabranio zastave Hoda za život, prebojao klupe u dugine boje i slavio ‘oslobođenje’ Zagreba 08.05.2022. (21. stoljeće!)

– Velika tragedija skojevke Kate Peović koja kuka jer ju je verbalno napao čovjek rekavši joj da je komunistički nastrojena dok u isto vrijeme mene poznaje svaka policijska postaja u gradu Zagrebu od Bregane do Černomerca jer nisam komunistički nastrojen.

– Nepoželjnom HOS-u koji je branio svoj dom na obljetnicama i komemoracijama se zabranjuje prisutstvo, obilježja i ulasci u crkvu dok u isto vrijeme u Kumrovcu legalno traje komunistički dernek jugokrkana koji veličaju krvavog bravara, mašu komunističkim zastavama, pjevaju partizanske pjesme, promiču titoizam i povratak na vrijednosni sustav iz njima neprežaljene, propale, nepostojeće Jugoslavije dok i dalje žive u – krvlju oslobođenoj od svega prethodno nabrojanog državi Hrvatskoj (Za Rezolucije VE 1096 i 1481 ni oni nisu čuli).

– Hrvatska skuplja novac za ubojstvo nerođenog djeteta koje ne zaslužuje živjeti dok u isto vrijeme skuplja novac za liječenje bolesnog djeteta koje zaslužuje živjeti.

– Srbija podiže optužnice protiv hrvatskih bojovnika za ratne zločine dok u isto vrijeme Hrvatska podiže optužnice protiv ljudi koji razotkrivaju srpske ratne zločince koji neometano žive u našoj državi.

Gdje se izgubio zdrav razum? Kuda idemo i kome se klanjamo? Prioriteti su nam se izmiješali. Moralnih načela nemamo. Vrijednosti koje smo imali nestale su, Boga kojeg smo molili odbacili smo, sloboda za koju smo se borili iščeznula je, djeca za koju smo živjeli apatična su, zemlja za koju smo ratovali iseljava se, branitelji koji su ratovali ubijaju se, mladi pred kojima je život obeshrabreni su i krivo educirani, povijest koju smo krvlju platili falsificirana je, ratni zločinci koji su vršili likvidacije slobodni su, branitelji koji su prošli kalvariju izopćeni su, istina je cenzurirana, a laž je trijumfirala. Sloboda govora se kažnjava, pobačaja je sve više, a rađanja sve manje, plavi, žuti i zeleni telefoni se uvode, stari i nemoćni se odvode.

Gasi nam se socijalna inteligencija, a pali nam se materijalni interes. Bolesno je postalo zdravo, zdravo je postalo bolesno. Postali smo imuni na nepravdu i zlo. Tko će to okajati, komentirao je Željko Glasnović

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button