Izbor uredništva

“Eksperti” iz Faktografa opet briljiraju

Već dugo pišemo o Faktografu kao je jednoj od najtoksičnijih i najopasnijih pojava u hrvatskom društvu. Nekad smo imali komunistički Agitprop koji je određivao koji sadržaji mogu a koji ne biti plasirani u javni prostor, što ”raja” smije i ne smije misliti i govoriti, a danas imamo OVLAŠTENOG CENZORA za Republiku Hrvatsku (doduše, za početak samo na najvažnijoj društvenoj mreži).

FAKTOGRAF HR (čiji je nakladnik bio nama dobro poznati GONG) JE DEŽURNI ARBITAR PO PITANJU JAVNIH SADRŽAJA KOJI SE POJAVLJUJU NA NAJPOPULARNIJOJ I NAJPOSJEĆENIJOM DRUŠTVENOJ MREŽI – FACEBOOK-u.

Oni određuju što je ispravno a što ne, što je istina a što laž, što se može a što ne objaviti. Imaju monopol na potpunu i jedino moguću “istinu” – i to po svim pitanjima i u svim oblastima: počevši od povijesti, kulture, glazbe, do novinarskih i publicističkih sadržaja.

Jedna od skandaloznijih obmana Faktografa je kada je kao lažnu označio tvrdnju koju je prenio i naš portal da Covid potvrde doprinose širenju epidemije. Tada je već svatko s IQ > 70 mogao znati, da se potrudio razmišljati, da i cijepljeni šire zarazu . Ali ne i drski manipulator Petar Vidov koji se iako ima samo srednju školu nametljivo prezentira kao glavni epidemiolog Facebooka za Hrvatsku, iako je epidemiologija matematička disciplina, a Petru matematika očito jako loše ide.

Što kao i što je 2+2=4 znači da dopuštenje osoblju i pacijentima da ulaze u bolnice bez testa znači da unose virus u bolnicu (mnogostruko više nego testirani necijepljeni).

Dakle, tvrdnje Gordan Lauca koju smo i mi prenijeli su bile 100% točne. Faktograf je te naše tvrdnje proglasio lažnima, smanjio nam doseg, klevetao nas – i time spriječio da kritične i točne informacije dođu do građana a samim time je odgovoran i za brojne smrti koje su time izazvane.

U nastavku donosimo njihov najnoviji ”biser” u kojem su pokušali ”razotkriti” objave Gordana Lauca i Mislava Kolakušića koji su upozorili na neobjašnjivi višak smrtnosti u EU u srpnju ove godine:

Na njihovo razotkrivanje je reagirao prozvani Gordan Lauc:

“Eksperti” iz Faktografa opet briljiraju, no u svom velikom trudu da šire propagandu zaboravili su na jedan mali detalj: Kada napravite neki novi medicinski proizvod, vi morate dokazati da je on koristan i da nije štetan. Nije dovoljno reći da nema dokaza da je štetan. To je potpuno nakaradna argumentacija…

A svega nekoliko tjedana nakon što su uveli nove omicron boostere i lobiranjem postigli da SAD i EU za njih plate milijarde eura i dolara, potpuno je jasno da su nam prodali “mačka u vreći”, tj možda niti nije bilo mačka u toj vreći, jer čak i Eric Topol javno objavljuje da ta nova “čarobna” cjepiva nisu ništa bolja od starih (a kada su ih uvodili reklamirali su ih s porukom da stara nisu dobra i da su zato napravili nova…).

Najveći korupcijski skandal i pljačka milenija se nastavlja…” napisao je Lauc

P.S.

Jedan od bisera iz “ekspertnog uratka” je i ovo “Primjer su pratitelji molekularnog biologa Gordana Lauca, koji je pažljivo birao riječi tako da ne kaže ništa, a da ga mnogi vrlo dobro razumiju.”

Ono što je i sam Faktograf u svom ”razotkrivanju” potvrdio da većina država s najmanjim viškom smrtnosti u srpnju je među zemljama s najslabijom procijepljenošću – Bugarska, Rumunjska, Litva i Latvija. Pa vi zaključak izvedite sami!

Ustavom RH je zajamčena sloboda govora i vrijeme je da se državne institucije pozabave radom ali i financiranjem Faktografa te ispitaju za čije interese i lobije oni rade.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button