HumorIzbor uredništva

Ekskluzivno:Donosimo svjedočanstvo ”napada” prosvjednika!

U Zagrebu se u subotu održao veliki prosvjed protiv segregacijskih COVID potvrda i postojećih epidemioloških mjera. Nekoliko desetina tisuća građana pristiglih iz različitih dijelova Hrvatske krenulo je u dvije povorke prema Trgu bana Jelačića odakle se na skupu od Vlade tražilo ukidanje Covid potvrda kojima se ukidaju neka temeljna ljudska prava.

Na prosvjedu protiv COVID potvrda i epidemioloških mjera, suprotno tvrdnjama policije, zabilježen je navodno nasilan incident. Nekoliko prosvjednika navodno je napalo sa ”šamarom iza leđa” i ”podbadanjem u rebra” Gorana Latkovića što je jučer postala glavna vijest svih mainstream medija a promptno su reagirali i HND,Vlada RH, pravobraniteljica i ostali ”borci” za ljudska prava.

Iako nitko nema snimku napada čak niti novinari koji su prenosili livestream preko društvenih mreža da je vjerodostojni Gordan Latković uistinu fizički napadnut, mi vam donosimo uznemirujuću snimku ”brutalnog napada” na novinara Latkovića koju možete pogledati ovdje.

Srećom za ”novinara” Latkovića nije bilo limuna u blizini jer je mogao proći kao Milorad Pupovac na kojeg je je prije nekoliko godina izvršen pokušaj ”atentata” s kriškom limuna koja je navodno imala ”supermoći”.

Nadamo se da će se novinar Latković brzo oporaviti i nastaviti sa ”objektivnim” izvještavanjem kao i dosada a da će mu njegova RTL barem dati nekoliko dana slobodno da se oporavi od strašnog stresa i ”ozljeda” koje je doživio .

Naravno, građani su se odmah javili sa svojim svjedočanstvima da se što prije nađu počinitelji tako da u nastavku donosimo izjavu ‘‘svjedoka napada”:

Svjedok ”napada” na Latkovića

”Hrabro svjedočanstvo” novinara Latkovića je ohrabrilo i druge građane da izađu sa svojim iskustvima o ”neugodnostima” koje su jučer doživjeli.

Tako je jedan prosvjednik podijelio svoje iskustvo :

”I ja sam nekoliko puta jučer kao prosvjednik napadnut na prosvjedu. Tukli su me ljudi oko mene, moja djeca a najviše moja četvorogodišnja unuka. Nekoliko puta me ”jaaako udarila” i kazala ”Dedaa , nosi me!” napisao je jedan od ”potresenih” prosvjednika.

Pozivamo i ostale da nam jave svoja iskustva i budite ”hrabri” kao naš novinar Latković i ne dajte da vas zaplaše agresivni ”vakseri”, ”ravnozemljaši”,”desničari”,”teoretičari zavjere”, ”liberali”…

U videu u nastavku možete vidjeti ”skandalozno” ponašanje prosvjednika:

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button