Izbor uredništva

Bošnjački AID poluistinama i izmišljotinama nastoji diskreditirati Christiana Schmidta

Nakon što je Christian Schmidt nametnuo reformu izbornog zakonodavstva koja prvi put ide malo u korist Hrvata u BIH te nakon što nije sankcionirao Dodika na zahtjeve bošnjačkih unitarista, počeli su žestoki i orkestrirani napadi od bošnjačkih medija koji su sasvim sigurno organizirani iz bošnjačke tajne službe AID. Tako su počeli ”isplivavati” razne afere koje se navodno vežu uz Schmidt-a.

Sarajevski portal klix.ba navodi navodne afere u Deutsche Bahnu u čijem Nadzornom odboru ovog giganta, od 1. aprila 2019. do 30. aprila 2022. godine je sjedio Christian Schmidt. Zanimljivo je da im ove afere nisu smetale u proteklih godinu dana i da im nisu smetale raznorazne afere prethodnih visokih predstavnika u BiH koji su donosili odluke koje su redovito bile na štetu Hrvata.

Agencija za informiranje i dokumentaciju koju je osnovala radikalna mreža islamista se neslužbeno smatra odgovornom za mnoga politička ubojstva u BiH i nerede te mnoge laži i dezinformacije koje su plasirane u BiH. Operativci formalno rasformirane bošnjačke tajne službe AID angažirani su i na zastrašivanju svjedoka u predmetima ratnih zločina koji se vode protiv nekadašnjih pripadnika tzv. Armije BiH.

Iako su na papiru davno ugašeni, događaji s njihovim potpisom redovito se odvijaju pred izbore. I nedavno uništavanje pravoslavnog i partizanskog groblja u Mostaru te pisanje gnjusnih poruka, a za koje su unaprijed osuđeni Hrvati čini se da također nosi potpis AID-a i njihovih satelita infiltriranih u razne organizacije.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button