Zanimljivosti

Biseri Pavić Šimetin:Zagarantirana zabava za cijelu obitelj!

U snažnoj konkurenciji nebuloznih izjava oko pandemije, zamjenica ravnatelja HZJZ-a Pavić Šimetin uvjerljivo je nadmašila sve.

Iako je od početka pandemije koronavirusa uistinu snažna konkurencija za najnebulozniju izjavu naših korona-magova, zamjenica ravnatelja Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Ivana Pavić Šimetin, uvjerljivo je nadmašila sve sa svojim brojnim izjavama tijekom pandemije. Iako smo mislili da izjavu kako necijepljeni šire zarazu 20 puta više od necijepljenih neće uspjeti nadmašiti, ipak je uspjela!

Za Dnevnik N1 televizije komentirala je novu strategiju cijepljenja, kao i samotestiranje učenika.

Na pitanje o novom sloganu za testiranje učenika, kaže kako su htjeli napraviti kombinaciju činjenice da djeca stalno rade testove i da treba reći istinu, da to nije težak test.
‘Najlakši test ikad. I to nam je slogan pa će škole izabrati koji im je draži. Ovo je vrlo jednostavan test. To nije težak test, djeci je vrlo često i zabavan, vrlo rado čekaju rezultat, to je jedno iščekivanje u obitelji, 15 radosnih minuta. U tom smislu bi više voljeli da se gleda nego na ove neke druge načine’, zaključila je Pavić Šimetin.

Pogledajte kako izgleda tih ”15 radosnih minuta”:

Dobro pogledajte patnju tog djeteta, koje mora trpiti muku, da bi farmaceutska mafija i korumpirani političari mogli oteti milijune naših novaca. I sad zamislite svoje dijete u tom položaju.

Obzirom da vidimo da postoji neki otpor prema znanosti u ovim ”antivakserskim ultradesničarskim anarhističkim” krugovima, predlažemo HZJZ-u da ulože više truda u populariziranje znanosti.
Predlažemo im da krenu s jakom kampanjom cijepljenja pa smo u okviru toga evo posegnuli i za malo zabave i za male i za velike – album sa samoljepljivim sličicama sa svecima znanstvenicima!
Skupljajte, lijepite, razmjenjujte sličice (naravno uz distancu). Zagarantirana zabava za cijelu obitelj!

pavić šimetin

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button