Izbor uredništva

Bernarda Jug-brutalan govor žene bez dlake na jeziku- PODRŠKA NAŠOJ VOJSCI!(VIDEO)

Bernarda Jug, žena bez dlake na jeziku, koju mainstream mediji izbjegavaju, virovitička učiteljica i aktivistica. Ta je žena u roku od nekoliko sati umrežila one koji samoinicijativno organiziraju i voze hranu, vodu i ostale potrepštine u nastradala područja. I to u ona kojih, ističe, nema ni na karti.

Bernarda Jug je vjerojatno među rekorderima po broju blokada na društvenim mrežama, ali ona ne odustaje. Uvijek nalazi neki novi kanal, face, youtube, telegram…

Ona ističe – da nisam u pravu, ne biste me cenzurirali. Da narod nije jači nego ikada, ne biste prijetili aktivistima, ne biste prijetili medijima, ne biste najkvalitetnijim novinarima izdavali zabrane prisustvovanja konferencijama za tisak…

Činjenica je da blokiranje na društvenim mrežama nije ništa novo, samo još nije poznato tko stoji iza blokada. Odgovorni za blokade možda su aktivisti iz drugog dijela političkog ili svjetonazorskog spektra, možda je to algoritam samih društvenih mreža, a možda država ima utjecaj na svojevrsnu cenzuru. Izdvajamo iz videa nekoliko citata! Svakako, poslušajte video i dijelite dalje!

“Tko siluje, tebe , zapovjedniče? Tko te tjera? Koliko si love dobio? Sram Vas može Biti! A vi, koliko Vas ima, izađite Van! Gdje ste generali, branitelji? Ovo je Lustracija! Ovako se radi Lustracija!

Šta je vođa bez plemena? NiŠta!!!

Oni Vas sami tjeraju na zločin! Svaki vojnik ima pravo da izađe iz vojske ako mu je život u opasnosti zbog sotonjara koje ih vode…

Vi, vojnici, umrežite se već jednom!!! Ako je načelnik korumpirano smeće, ti ga nisi dužan slušati, već samo onda kada on štiti svoju vojsku i narod. Imamo sotonske zapovjednike u redovima vojske. Dužni ste istupiti!!!

E, pa , dragi vojnici, koji su odgojili pravi, časni roditelji, vi se umrežite i dignite se!!!

Sad je trenutak da se dignete!!! Kakvo zastrašivanje otkazima, kakve igle!!!……

Ako nije u stanju Milanović, onda ćemo to mi raditi! Ako je Milanović to nesposoban napraviti, onda njemu treba suditi, jer je kršio Ustav!!!!”

BERNARDA JUG – poslušajte brutalan govor!

https://youtu.be/dv6iszlWJ9k

Podijelite ovu budnicu svima!!!!

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
youtube.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button