SvijetVideo

(Video) Austrija: Pogledajte kako policija lovi necijepljene!

Austrija se polako pretvara u policijsku državu u kojoj policija, a navodno uskoro i vojska, patrolira gradovima u potrazi za ljudima koji nemaju odgovarajući QR kod na svom telefonu, odnosno nisu cijepljeni.

Austrija je jedina zemlja na svijetu koja je uvela obvezno cijepljenje za sve odrasle osobe, a cijepljenima se smatrate samo ako ste uzeli najmanje 3 doze. Ako vas uhvate kazna za prvi prekršaj je 600 eura a kasnije ide i do 3.600 eura.

Kako izgleda ovaj pakao na Zemlji, pogledajte u ovom videu, koji je snimljen u Klagenfurtu, glavnom gradu pokrajine Koruška. Policija ulazi u dućane i među vješalicama s robom traži ljude. Zaustavljaju i automobile (iako nisu u prometnom prekršaju) i traže potvrdu o cijepljenju. Pogledajte i kako entuzijastično policijska glasnogovornica govori o ovim dužnostima.

Bez obzira da li ste vakser ili antivakser, pogledajte i zapitajte se, je li ovo budućnost u kakvoj želite da vaša djeca odrastaju? Nismo li se upravo protiv ovakvih stvari borili toliko puta u povijesti?

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
logično

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button