Izbor uredništva

Puhovski – poglavica svih hrvatskih izdajica

Piše: Vlado Kolak/Braniteljski portal

Budući da je Žarko Puhovski, glavni marksistički inkvizitor i komesar, izrijekom kritizirao braniteljski portal u emisiji na N1 TV u sklopu komentara o Thompsonovu koncertu, tvrdeći kako se: “od nekud pojavi braniteljski portal” moramo mu odgovoriti kako se braniteljski portal nije od nekud pojavio, nego je sa svojim čitateljima već 24 godine.

Nastali zbog Puhovskoga, Mesića i drugih izdajica

Povezani članci

Portal je nastao 2000. godine kao prijeko potreban medij za obranu hrvatskih generala i očuvanje istine o Domovinskom ratu u tužnim vremenima kada su Mesić i Račan preuzeli vlast.

Znači, nastao je upravo zbog Puhovskoga, Mesića i sličnih koji su u Haagu lažno svjedočili protiv Hrvatske i njezinih generala.

I danas, 24 godine poslije braniteljski je portal i te kako potreban medij. Zašto?

Zato što se Žarko Puhovski i danas u tzv. “hrvatskim medijima” besramno naziva “neovisnim analitičarem” političkih zbivanja. Kod druga Žarka nema ni neovisnosti, ni analitike. On je bio i ostao privržen ideji jugoslavenstva i njezina jednoumlja (diktature). Čak je pokušao 1990. sa šačicom istomišljenika preko UJDI-a spašavati Jugoslaviju, iako je svima bilo jasno da se ona raspada po šavovima.

Puhovski – patvoreni demokrat

Unatoč svemu tomu on se ponekad i trudi igrati ulogu demokrate i pluraliste, ali mentalni jednoumnik progovara iz njega. Premda se to trudi prikriti, Žarkova mržnja prema svakoj Hrvatskoj je očita, a posebno prema onoj koja je egzistirala od 1941. do 1945. godine.

Druže Žarko, može ti biti koliko god krivo, ali i ta je Hrvatska bila odraz volje Hrvatskoga naroda jer je konačno, pa makar i za kratko, uspjela zbaciti jaram velikosrpskoga okupatora. Na žalost, u ratnim vremenima i okolnostima, radilo se najbolje što se znalo i umjelo, kako bi se spasio i zaštitio hrvatski narod. Nitko ne niječe da je tu bilo i pogrešaka i zločina, ali je svaki dan očitije kako su se zločini bezočno preuveličavali. Najočitiji primjer je slučaj Jasenovac o kojem svakodnevno pronalazimo nove dokumente koji govore sasvim drugu istinu od one koju su nas desetljećima učili. Kada ćete druže Žarko biti spremni pogledati istini u oči i susresti se sa statističkim činjenicama o broju hrvatskoga i srpskoga stanovništva prema popisu prije i poslije Drugoga svjetskoga rata, pa da egzaktno utvrdimo koga je to više stradalo.

Poglavice svih kukavica su apologeti partizanluka i bivšega sustava koji se i danas ne usude otvoreno pričati o stvarnoj naravi toga sustava i zločinima koje je proizvodio.

Thompson je poglavica heroja Domovinskoga rata, a Puhovski poglavica izdajica

Puhovski Thompsona naziva “poglavicom kukavica” i prišiva mu sindrom “domobranstva” valjda dajući do znanja kako su i ustaše i domobrani isti zločinci. Bezgrješni su, valjda, samo partizani?

“Thompson je poglavica svih hrvatskih kukavica, i to je domobranski sindrom koji se dogodio, ne ustaški. Što kaže domobran? Ustaše su malo pretjerale, ali treba ih razumjeti, pa ipak su to naši dečki”, mantrao je u svom stilu Puhovski na N1 televiziji na kojoj više nije gost, nego domaćin.

Kakva moralna nakaza čovjek mora biti da jednoj totalitarnoj vlasti prokazuje studijske kolege, kako bi završili po zatvorima? Dno dna. I on nas danas, u slobodnoj Hrvatskoj, podučava moralu i etici!

Nije kasno za lustraciju

Tužna je stvarnost da se uspostavom neovisne Hrvatske 1991. godine ovakvi likovi nisu lustrirali nego su nastavili trovati hrvatsku mladež, stvarajući od Filozofskoga fakulteta bastion jugoslavenstva.

Njegova su djeca: Klasić, Jakovina, Markovina i slični.

I zbog toga: za lustraciju još nije kasno. Bar bi se riješili ovakvih likova iz javnog života.

Izvor:Braniteljski portal

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button