Domovina

Penava:”DA BISMO IMALI SNAŽNU DRŽAVU, MORAMO IMATI SNAŽNE LIDERE I JASNU HRVATSKU POLITIKU, A NE BRISELSKE ČINOVNIKE!”

Na konferenciji za medije predsjednik DP-a Ivan Penava komentirao je rezultate predsjedničkih izbora u Crnoj Gori. Novoizabranom predsjedniku Jakovu Milatoviću čestitao je na izboru i izrazio nadu da će se držati europskog puta i puta euroatlantskih integracija.

Međutim, imao je potrebu ukazati na činjenice koje se nalaze u podlozi tog umivenog lica i tog mladog čovjeka školovanog od strane inozemnih centara moći.

Primjer je proslava, kako su mediji i sami svjedočili i pitali netom izabranog predsjednika Crne Gore, o pjesmama, o uzvicima ‘Ovo je Srbija’, o tri prsta u zraku i srpskim zastavama. Naravno, cijelo vrijeme Milatović je imao podršku i SPC-a, i četničkog pokreta, i notornog Vojislava Šešelja.

Njegovo objašnjenje tih događaja i odgovor novinarima iz hrvatskih medija je da svatko vidi ono što želi vidjeti, a da je on vidio jednu suverenu pobjedu i da je sve zapravo tu čisto kao suza. To nam govori i aludira na neke situacije kojih smo mi u Hrvatskoj nagledali, a to je da se, kad se događa četnički dernek i protežira velikosrpska hegemonija, na to odmahuje rukom sa stavom ‘Pa to nije ništa bitno, to su tamo nekakva događanja koja ne trebaju dobivati pozornost.

Povezani članci

Otprilike već vidimo pripremu te situacije i ništa dobro što se sprema Hrvatskoj. Drugi primjer je Milatovićev životopis, iz kojeg vidite da je educiran vani, da pripada financijskom lobiju, od MMF-a do inozemnih centara moći stranih službi. On je projekt koji će biti u službi tih istih centara moći, jednako kao što su to Vučić u Srbiji te predsjednik Vlade Republike Hrvatske.

Hrvatska povijest kroz Domovinski rat trebala je sve hrvatske građane poučiti jednoj osnovnoj lekciji, a to je da se prvenstveno moramo oslanjati na sebe i svoje snage, na svoj narod i državu, i da je jedini pravi odgovor koji jamči samostalnost, slobodu i sigurnost svim građanima Hrvatske jaka hrvatska država, njezine jake institucije i snažno gospodarstvo. Da bismo imali snažnu državu, moramo imati snažne lidere i jasnu hrvatsku politiku, a ne briselske činovnike koji slušaju naloge koje dobivaju iz Bruxellesa. rekao je Penava.

https://www.facebook.com/watch/live?ref=watch_permalink&v=1349510805906308

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button