Izbor uredništva

MOŽEMO IPAK NE MOŽE: Tomašević nastavlja s netransparentim vođenjem gradom! Građani čekaju gradonačelniče!!!

Evidentno je da se politička platforma Možemo na čelu sa ideološki nastrojenim gradonačelnikom Tomaševićem ne bavi s poslom kojim bi trebali. Grad je pun smeća koje smrdi gore nego smeće na jugu Italije (Jarun pogotovo).

Gradska uprava na čelu s Tomaševićem nastavlja s netransparentim vođenjem gradom!

Ove zadnje nabavke automobila koji su skuplji nego Bandićevi, dokaz su neznanja u upravljanju financijama gdje je napravljena ušteda na proračunu od samo 0.27%.

Samo najave kresanja proračuna za ovu godinu su bile 3 milijarde HRK što bi bila ušteda od 20%. Uštedio je 100 puta manje od onoga što je najavio i obećao kada je preuzeo gradsku vlast. Obnova grada Zagreba je problem na temelju kojeg je Možemo ušao u Hrvatski Sabor i jedino što su napravili po tom pitanju jest izglasavanje zakona o obnovi ZAJEDNO s vladajućima zbog kojeg se Zagreb ne obnavlja.

Tužna je činjenica da se kupuju ovi auti, a da se ljudi paralelno iseljavaju iz centra našeg glavnog grada.Također GRADONAČELNIK se uopće ne oglašava o Poliklinici za zaštitu djece i mladih i ponaša se kao da ga se tematika uopće ne tiče, a ima ovlasti raspustiti Upravno vijeće Poliklinike i smijeniti ravnateljicu Flander koja javnim novcem uspije ishoditi sudske presude koje su za državu i grad sramotne.

Dok građane more stvarni životni problemi, gradonačelnik se online popisuje, bavi ideologijama (potpisuje deklaracije slobodnih gradova) i vozi biciklom (lijepo ali nedovoljno). A građani čekaju!

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button