DomovinaVideo

Odvjetnik bez rukavica udario na proizvođače cjepiva i političare!

Mirnes Ajanović, bosansko-hercegovački odvjetnik, nije podlegao pritisku zapadnih lobija, te otvoreno raskrinkava eksperimentalna cjepiva, koja lokalni političari s orasima u džepu žele nametnuti trenutno najzdravijoj populaciji u Europi tj. narodima Bosne i Hercegovine. Mirnes Ajanović raskrinkava Novalića, Čerkeza, Fortu i ostale poslušnike zapada, te objavljuje kompletne upute proizvođača cjepiva.

Kao i u Europi, tako i u Bosni i Hercegovini,  mainstream i drugi mediji bezupitno prenose broj zaraženih i promoviraju eksperimentalno cijepljenje, čime plaše običnog čovjeka, pri tome zaboravljajući da bosansko-hercegovači inat nitko nije porazio u povijesti. BiH su pljačkali, uništavali i ponižavali mnogi. Ona i dalje preživljava, bez obzira na medijsku propagandu osmišljenu na zapadu, piše Logično.

Mirnes Ajanović je indirektno preko Vijeća ministara Bosne i Hercegovine dobio originalne upute proizvođača cjepiva od Agencije za lijekove i medicinska sredstva BiH. Dokument kojeg je objavio Mirnes Ajanović doista šokira i plaši. Ne radi se “teoriji zavjere” nego o službenom dopisu i originalnim uputama proizvođač cjepiva u kojim pronalazi detalje o kojima nitko ne govori.

Odvjetnik bez rukavica udario na proizvođače cjepiva i političare!
www.crodex.net
Foto: Logično

Vlast u cijelom svijetu prisilnim cijepljenjem, uvođenjem Covid potvrda vrši direktnu diskriminaciju građana i povredu temeljnih ljudskih prava, što je, recimo, u BiH zabranjeno članom 2. Zakona o zabrani diskriminacije BiH, ali i sankcionirano, između ostalog, članom 177. Krivičnog zakona Federacije BiH za koji je propisana kazna zatvora za pravna i fizička lica od šest mjeseci do pet godina zatvora, a za službena lica od jedne do osam godina. Slične odredbe postoje u zakonima širom svijeta, koje se također ignoriraju.

Za Pfizer cjepiva u uputama proizvođača navedeno je: “Kada je cjepivo na sobnoj temperaturi, nježno okrenuti bočicu 10 puta. NEMOJTE tresti bočicu. Napomena: Ako se bočica protrese, bacite cjepivo”. Za cjepivo Sputnik je navedeno: “Nije dopušteno protresanje bočice ili ampule! Sadržaj pažljivo promiješajte laganim kružnim pokretima”. Za cjepivo AstraZeneca: “NEMOJTE tresti bočicu.”.

Poslušajte video Mirnesa Ajanovića i dijelite ga što je više moguće. Bosna i Hercegovina je jedina oaza u Europi u kojoj žive zdravi ljudi u koje vlast nije “ubrizgala” eksperimentalno cjepivo kao u drugih zapadnim zemljama. Veliki broj Bosanaca i Hercegovaca je već prebolio virus i stekao prirodni imunitet. Nikakva tzv. cjepiva ne mogu biti bolja do prirodnog imuniteta, jer ona ne štite od zaraze, cijepljeni i dalje prenose zarazu, a imunitet se gubi u nekoliko mjeseci.

Aktulano kvazi cjepivo je političko sredstvo, a ne medicinsko, to je sada već jasno. Kome nije, neće nikada biti. Ostavite Bosnu i Hercegovinu na miru, a političarima koji su šutjeli i promovirali neodobreno cjepivo više nikada ne dajte glas.

UPUTE PROIZVOĐAČA CJEPIVA.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button