Zanimljivosti

ZATUCANI U POVORCI


Koliko moraš biti neinformiran i zatucan da na gay “Povorci ponosa” nosiš Jugo zastavu?
ZNAJU li ti nosioci Jugo zastave da je pod tom zastavom i u toj Titovoj Jugovini istospolnost bila zakonski kažnjiva i koji bi to propagirali dobivali bi zatvorsku kaznu!?
ZATUCANOST u vremenu mogućnosti znanja je koketiranje s idiotizmom!

I u borbi za “svoja prava” mora se nešto znati ali salonska ljevica u Hrvatskoj je duboko zadojena komunizmom. Ta ljevica iz Martićeve u starkama uopće ne kuži koja je čista ideja nepatvorene ljevice. Oni samo ustvari plaču za svojom diktatorskom Jugom. Tom zaostalom državom koja je ugnjetavala sve one drugačijeg mišljenja, kao i one drugačijeg seksualnog opredjeljenja.

A mladci koje odgaja ajfon salonska ljevica niti ne kuže koliko su duboko u krivu. Kako bi i kužili kada ih lobotomiziraju sinovi i kćeri bogatih roditelja kojima je ustvari samo furka – foliranje i koketiranje sa salonskom ljevicom. Oni misle da je ljevičarstvo paradiranje u starkama, podizanje šake dok šalju ”emojije” preko ”ajfona petnaestice” svojim suborcima. Naši mladi trebaju kritičko mišljenje, treba ih učiti da raspoznaju svaku ideologiju zla u koju definitivno spada i salonskoj hrvatskoj ljevici toliko srcu bliski – komunizam.

Izvor: Mario Knezović/Marin Miletić

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button