Izbor uredništva

Zaigrali se bivši Udbaši skupa s đavoljim odvjetnikom i zabili autogol!

Zaigrali se bivši Udbaši skupa s đavoljim odvjetnikom i zabili autogol! Po javnim reakcijama ipak ima nade za ovaj narod. Reakcija javnosti na generalsku podvalu u obliku zamolbe za pomilovanjem udbinih ubojica ipak je izvrsna, komentirao je dr.Ivica Granić na svom Facebook profilu.

Praktički, javnost je unisono osudila i ustala protiv, a oni malobrojni koji su podržali, jasno je, iz iste priče dolaze, za mnoge smo i ranije znali kojem jatu pripadaju. Treba ih i dalje pustiti neka se samorazotkrivaju, jer tako najbolje razbijaju mit o sebi i njihovom tobožnjem ogromnom obrambenom doprinosu pri stvaranju države, čak bezobraznom do te mjere, kako reče diplomirani inženjer prometa i šofer general, da Hrvatske bez njih ne bi ni bilo.

Zaigrali se bivši Udbaši skupa s đavoljim odvjetnikom, misleći da i nakon 30 godina mogu prodavati bozu i igrati igrice, ne shvaćajući kako ipak dolaze nove generacije koje više ne ‘puše’ njihove podvale i spinove. Zabili su, bez obzira kako završilo, žestoki autogol, u povijest neće ući kao generali nego kao čista suprotnost generalskoj časti i obrazu.

Zaigrali se bivši Udbaši skupa s đavoljim odvjetnikom i zabili autogol! www.crodex.net
Zabili su, bez obzira kako završilo, žestoki autogol, u povijest neće ući kao generali nego kao čista suprotnost generalskoj časti i obrazu. (Foto:Facebook)

Po meni, jedino je važno ovo ne tumačiti kao da je u pitanju rabota cijelog generalskog zbora, obzirom kako većinu ipak čine časni i pošteni zapovjednici iz domovinskog rata, radi se o udaru bivših struktura na generalski zbor. Koji, izvjesno je, bez obzira na odluku Predsjednika, ipak nije prošao.

General Josip Lucić: ‘Ja nikada ne bih potpisao takvo pismo, ja na Perkovića i Mustaća gledam malo drugačije, ja Perkoviću i Mustaću ništa ne dugujem’.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button