Izbor uredništva

VRIJEME LIJEČI RANE I KRIMINAL?

Nešto o čemu se davne 2013. u medijima pisalo kao biznisu koji ima svoju prljavu, mračnu i kriminalnu stranu, danas ti isti mediji opisuju kao anđeosku rabotu, bezgrešno i junačko nastojanje da se djecu izvuče iz pakla korumpirane Afrike i dovede u možemovsku utopiju pravde, čistoće i ljubavi za sve.

S jedne strane egomanijakalni pojedinci poput Ivana Pernara koji su u tome našli svoju ideološku nišu, vlastitu verziju “ustaša i partizana” na kojoj bi možda mogli uskrsnuti svoje političko-influencerske karijere.

A s druge čitava mašinerija soroševskih plaćenika, robova i unajmljenih ratnih tipkovnica, s jednom jedinom misijom: prikazati SVE kao hajku na SVE posvojitelje SVE afričke djece u SVIM okolnostima. Jer eto, Hrvatska je ”katolibanska”, rasistička zemlja koja mrzi crnu djecu. I koju može spasiti samo proširenje možemovske utopije izvan granica Zagreba.

I on i oni nabacuju hrpu smeća na pitanja koja ostaju neodgovorna, a zapravo su jedina koja trebaju odgovor:

1. Ako je posvajanje djece strancima tamo zakonom zabranjeno, zašto uopće raspravljamo o legalnosti pokušaja posvajanja od strane naših građana?

Jer stvar je možda diskutabilna emocionalno, ali pravno je posve čista.

2. Tko je izdao toj djeci hrvatske dokumente s novim imenima NA NEVIĐENO, čiji potpis stoji na nalogu da se te putovnice isprintaju?Djeca koja su rođena i cijeli život žive u Hrvatskoj moraju ispuniti mnoštvo uvjeta da ju dobiju.

Apsolutno je nejasno kako su parovi uspjeli dobiti papire za posvajanje iz RH ako dio njih nije u registru te ako DR Kongo ne dozvoljava međudržavna posvojenja

Mene to kudikamo više zanima negoli što koji član ili simpatizer Možemo Novi Zagreb – Politička platforma , Stranka Ivana Pernara ili HDZ – Hrvatska demokratska zajednica (koji je u priču umiješan preko Božinovićevog ministarstva) ima među nogama.

Izvor :FB Ivan Pokupec

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button