Nogomet

Vraća li se napokon Marko Pjaca? ‘Dres kao uspomena na prvi gol za Torino’

Marko Pjaca svojedobno je bio jedan od najvećih talenata europskog nogometa, a onda su kola krenula nizbrdo, zaredale su ozljede od kojih se bivši igrač Dinama i hrvatske reprezentacije nikad nije u potpunosti oporavio.

Bivšem hrvatskom reprezentativcu ozljede su gotovo uništile karijeru, ali sad je spreman za novi početak i kako stvari stoje Pjaca se vraća ozbiljnom nogometu, naime, u petak je postigao svoj prvijenac za Torino protiv Sassuola te tako donio pobjedu momčadi koju vodi hrvatski trener Ivan Jurić.

Nakon utakmice, nakon pobjede i super važnog gola, Pjaca je stao pred kamere te je prokomentirao svoju dobru igru i postignuti zgoditak.

“Ovaj dres neću razmijeniti, on će mi biti uspomena na prvi gol za Torino. Zadržat ću ga. Imali smo mnogo prilika, tri vratnice, zaslužili smo ovu pobjedu i sretni smo”, rekao je Pjaca, koji je objasnio i način na koji je došlo do prilike iz koje je postigao važan gol. Pjaca je govorio i o konkurenciji u klubu. Naime, jučer je u igru ušao tek 13 minuta prije kraja umjesto još jednog Hrvata – Josipa Brekala.

Trener je pri ulasku od mene tražio da radim stvari koje radimo na treningu, stvorili smo brojčanu nadmoć na lijevoj strani i zabili smo gol. Nadam se da možemo nastaviti ovako. Konkurencija me ne brine, drago mi je da imamo snažnu ekipu. Svatko od nas može igrati i pomoći ekipi golovima i asistencijama. Polako shvaćam što znači igrati za ovaj klub, uvijek morate dati sve od sebe. Mislim da je pred nama dobra sezona.”

Ukoliko se Pjaca vrati u staru formu biti će to veliki dobitak i za Hrvatsku reprezentaciju .

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button