VideoVjera

(VIDEO) Znate li koji je najgledaniji video iz Međugorja?

VIDEO Jedan od najgledanijih videa na You Tubeu koji nas odmah baca u Međugorje na koljena je pjesma koja povezuje svijet u Kristu.

Svi oni koji su bar jednom bili u Međugorju i prisustvovali Euharistijskom klanjanju zajedno s tisućama ljudi iz cijelog svijeta znaju koliko je taj osjećaj predivan i neponovljiv. Euharistijsko klanjanje u Međugorju toliko je snažno. Ovaj događaj koji se ljetu odvija vani a zimi u crkvi sveti Jakova mnogi nazivaju i najvećim čudom Međugorja. I da, uistinu je tako snažno. A snažno jer ovo klanjanje tako moćno povezuje cijeli svijet u Isusu Kristu – u savršenom miru, radosti, zahvaljivanju! Oni koji su bili, znaju o čemu govorimo.

Stoga ne čudi da jedan od najgledanijih videa na You Tubeu vezan za Međugorje sa skoro 3 milijuna i 400 tisuća pregleda  pjesma ‘Hvala Isusu,  Thank you Jesus, Grazie Gesù’, a koja je početak i završetak svakog euharistijskog klanjanja u Međugorju. Pjesma zahvaljivanja Isusu na svim poniženjima i patnjama koje je za nas doživio. Pjesma koja će vas odmah prebaciti u mir Međugorja, koji je teško opisati, već ga treba doživjeti.

Poslušajte pjesmu koja je obilježila srca milijunima iz cijelog svijeta:

VIDEO – Pjesma ‘Hvala Isusu,  Thank you Jesus, Grazie Gesù’

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
dnevno.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button