VideoVjera

VIDEO Na 41. godišnjicu Gospinih ukazanja dogoditi će…

VIDEO Na 41. godišnjicu Gospinih ukazanja dogoditi će se nešto posebno…. U nastavku poslušajte video sa Mladifesta Hrvatske u kojem se fra Goran Azinović osvrnuo na događaje u Međugorju od 1981., preko pape Ivana Pavla II. do rata u Ukrajini i posvete Rusije Srcu Marijinu.

VIDEO – Fra Goran Azinović-Na 41. godišnjicu Gospinih ukazanja dogoditi će se nešto posebno

U nedavnom svjedočanstvu vidjelica Mirjana je izjavila: ‘Približavamo se vremenu trijumfa srca naše Majke!’ Trijumf njezina srca doći će preko svećenika. Oni su temelj ovih događaja, važno je moliti za sve njih!

„Ono što mogu reći kada pogledate Gospine poruke, ona je jasna o borbi između dobra i zla. No, podsjećam da Gospa kaže da će ono što je započela u Fatimi ostvariti u Međugorju. Rekla je ‘Moje Bezgrješno Srce će trijumfirati.’

Ali važno je shvatiti od ovog trenutka da živimo sada do Gospina trijumfa, postoji most i taj most su svećenici. I Gospa je odlučila da se moramo moliti za svećenike da se ovaj most stvori. Svećenici su most i trebaju nam naši svećenici kako bismo svi mogli prijeći taj most koji nas vodi do Gospina trijumfa.”

Važno je moliti za svećenike. (Foto: Snimka zaslona)

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
medjugorje-news.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button