Zanimljivosti

VIDEO: Pripreme tehnologije za Žig Zvijeri u SAD-u?

Prenosimo u nastavku dolje kratki video (1:40), navodno iz ljekarne Walgreens u SAD-u u kojoj, čini se po svemu sudeći, da se već naveliko priprema tehnologija za Žig Zvijeri. Naime vidljivo je da se u njihovim maloprodajnim poslovnicama postavljaju “police/hladnjaci” (iznimne čvrstoće) koje, u naravi, kupac neće moći koristiti – otvoriti (neće biti moguće otvoriti i uzeti željeni artikl) ako se polica prethodno ne otključa, odnosno ako kupca prethodno ne očita uređaj namijenjen, pazite sad (!!!), za desnu ruku ili čelo (kako je u Bibliji zapisano). Doduše, sada “police” nisu zaključane i svatko ih može otvoriti, ali sutra…

Ova tehnologija je prvi puta javnosti prezentirana još u prvom kvartalu 2019.g. (više ovdje). Prema službenim informacijama radi se o tehnologiji za “praćenje” potrošača i njihovih navika pomoću tehnologije prepoznavanja lica, a kao izgovor za uporabu ove tehnologije se podastiru uobičajene besmislice, između ostalih, “o isporuci-prezentaciji ciljanih proizvoda kupcu na osnovu njegove dobi, spola, sklonosti i sl.

Žig Zvijeri,
Slika: Prezentacija hladnjaka sa spornom tehnologijom koja se pak lako može zloupotrijebiti u cilju kontrole i nadzora stanovništva (Foto: retailwire.com)

Pozadina vlasništva trgovačkog lanca ljekrani (u kojima je snimljen video)

Prema dostupnim podacima i informacijama, Walgreens je američka tvrtka koja posluje kao drugi po veličini lanac ljekarni u SAD-u iza CVS Health. U većinskom vlasništvu je holding društva Walgreens Boots Alliance, Inc, sa sjedištem u Illinoisu (SAD), koje je pak u većinskom vlasništvu privatnog poduzetnika talijanskih korijena Stefana Pessine rođenog 1941.g. u Peskari, Italija, koji posjeduje i diplomu nuklearnog inžinjera sa Politehničkog Sveučilišta u Milanu.

Stefano Pessina se navodi i kao član Foruma potrošačkih roba (engl. The Consumer Goods Forum) u čijem članstvu se nalaze, gotovo svi veći trgovački lanci u svijetu (o čemu više ovdje).

Izvadak iz Biblije knjiga Otkrivenje, (13, 9 – 18):

9 Tko ima uho, nek posluša! 10 Je li tko za progonstvo, u progonstvo će ići! Je li tko za mač, da bude pogubljen, mačem će biti pogubljen! U tom je postojanost i vjera svetih.
11 I vidjeh: druga jedna Zvijer uzlazi iz zemlje, ima dva roga poput jaganjca, a govori kao Zmaj. 12 Vrši svu vlast one prve Zvijeri, u njenoj nazočnosti. Prisiljava zemlju i sve pozemljare da se poklone prvoj Zvijeri kojoj ono zacijeli smrtna rana. 13 Čini znamenja velika: i oganj spušta s neba na zemlju naočigled ljudi. 14 Tako zavodi pozemljare znamenjima koja joj je dano činiti u nazočnosti Zvijeri: svjetuje pozemljarima da načine kip Zvijeri koja bijaše udarena mačem, ali preživje. 15 I dano joj je udahnuti život kipu Zvijeri te kip Zvijeri progovori i poubija sve koji se god ne klanjaju kipu Zvijeri. 16 Ona postiže da se svima – malima i velikima, bogatima i ubogima, slobodnjacima i robovima – udari žig na desnicu ili na čelo, 17 i da nitko ne mogne kupovati ili prodavati osim onog koji nosi žig s imenom Zvijeri ili s brojem imena njezina.
18 U ovome je mudrost: u koga je uma, nek odgoneta broj Zvijeri. Broj je to jednog čovjeka, a broj mu je šest stotina šezdeset i šest.

Izvadak iz Biblije knjiga Otkrivenje, (22, 10 – 21):

10 A zatim će mi: »Ne zapečati riječi proroštva ove knjige jer – vrijeme je blizu! 11 Nepravednik neka samo i dalje čini nepravdu! Okaljan neka se i dalje kalja! Pravednik neka i dalje živi pravedno! Svet neka se i dalje posvećuje!«
12 »Evo, dolazim ubrzo i plaća moja sa mnom: naplatit ću svakom po njegovu djelu!«
13 »Ja sam Alfa i Omega, Prvi i Posljednji, Početak i Svršetak! 14 Blago onima koji peru svoje haljine: imat će pravo na stablo života i na vrata će smjeti u grad! 15 Vani pak ostaju psi i vračari, bludnice, ubojice i idolopoklonici i tko god ljubi i čini laž.«

16ZAVRŠETAK

»Ja, Isus, poslah anđela svoga posvjedočiti ovo po crkvama. Ja sam korijen i izdanak Davidov, sjajna zvijezda Danica.«
17 I Duh i Zaručnica govore: »Dođi!« I tko ovo čuje, neka rekne: »Dođi!«
Tko je žedan, neka dođe; tko hoće, neka zahvati vode života zabadava!
18 Ja svjedočim svakomu tko sluša riječi proroštva u ovoj knjizi: Tko ovomu što doda, Bog će njemu dodati zla napisana u ovoj knjizi. 19 I tko oduzme od riječi proroštva u ovoj knjizi, Bog će mu oduzeti udio na stablu života i na svetom gradu – na svemu što je napisano u ovoj knjizi.
20 Svjedok za sve ovo govori: »Da, dolazim ubrzo!«
Amen!
Dođi, Gospodine Isuse!
21 Milost Gospodina Isusa sa svima!

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button