Vjera

(VIDEO) Mladić prohodao u Šurkovcu-čudo Božje kod fra Ivo Pavića

(VIDEO) Mladić koji nikad nije hodao osjetio je da mora ići u Šurkovac kod fra Ive Pavića. Otišao u kolicima u kojima je godinama bio ,a vratio se bez kolica prohodao, čudo Božje koje Gospodin upotrebljava preko fra Ive Pavića. Nakon održane svete mise, fra Ivo Pavić je polagao ruke na hodočasnike. U današnjoj vrijeme ima raznih događanja na koje i sam Gospodin upotrebljava ljude da mu služe i daje im darove razne.

Ovaj događaj i čudo kod fra Ive Pavić je nešto predivno kada mnogi ljudi dolaze sa svojim potrebama i problemima gdje Gospodin upotrebljava svoje koji mu služe i koji ga traže. Isus je je naš kralj i uvijek je spreman svakom pomoći bilo u svijetu ili duhovnost, jedino što moraš mu dati svoje srce iskreno i pravedno i događat će se čuda koje Gospodin daje. Jedan od hodočasnika je Božjom milošću prohodao i ostavio svoj štap iza oltara kao svjedočanstvo drugima.

VIDEO-Mladić prohodao u Šurkovcu

Molitva fra Ive Pavić za fizičko zdravlje 

Ako smo bolesni u duhu, duši i tijelu Gospodin nas po ovim molitvama sada može ozdraviti od svake fizičke bolesti, može nas osloboditi od zlih duhova, udijeliti nam mir u srcu i duši. Fra Ivo Pavić dalje govori: Kaže sv. Pavao; „Ako pati jedan ud, s njim pate svi udovi. Ako se jednom udu ukazuje čast, s njim se raduju svi udovi“ (1 Kor 12,26). (“Čudo u Šurkovcu”)   Gospodine Isuse Kriste vjerujem da si živ. Ti si Uskrsnuće i Život. Ti si Zdravlje bolesnih. Ti me poznaš od vječnosti.

Ti si Dobar Pastir, milosrdan Samarijanac. Vjerujem da me ljubiš i želiš ozdraviti tijelo koje si stvorio jer imaš istu onu sućut koju si osjećao prema bolesnicima, koje si susretao. Molim te da djeluješ u meni, da me izliječiš. Sada svoju bolest donosim Tebi. Vjerujem da si ti Bog koji ozdravlja.   Molim te sada da me ozdraviš od svih bolesti glave. Osobito te molim da me ozdraviš od česte glavobolje, migrene, vrtoglavice i nesanice. Položi svoje ozdravljujuće ruke na mene. Molim te da me ozdraviš od epilepsije i psihičke bolesti. Pomaži moju glavu svetim Duhom i udijeli mi dar razumijevanja i dobro pamćenje.   Molim te za ozdravljenje moga grla i glasnica. Odstrani ono što nisi ti i što nije od tebe.

Oslobodi me od nasljednih bolesti. Gospodine ti si slijepcu Bartimeju vratio vid. Ti si Ljubav koja spašava. Molim te da ozdraviš moje fizičke oči. Smiluj mi se ovoga časa. Ozdravi i moju unutarnju sljepoću da te mogu prepoznati u Crkvi i u bližnjima. Molim te da mi ozdraviš sluh. Gospodine, ozdravi i duhovne uši moga srca kako bih mogao čuti tvoju blagu vijest i živjeti po njoj. U ime Isusovo neka odstupi svaki duh bolesti gluhoće i sljepoće. (“Čudo u Šurkovcu”)   Molim te, Gospodine, za ozdravljenje sinusa, od svih upala i prehlade. Dodirni moju kožu na licu i ozdravi je svojom ljubavlju.

Odstrani suvišne madeže i izrasline. Donosim ti i moje teškoće i bolesti na zubima, desnima, ustima i jeziku i molim te da ih ozdraviš po svom Duhu. Neka u ime Isusovo nestane tumor na jeziku i na mozgu. To te, Gospodine Isuse, molim po zaslugama tvoje trnove krune na glavi.   Pred tvoje noge stavljam svoje trpljenje i svoju bolest. Po svome trpljenju ozdravi moje trpljenje. Sada te molim da ozdraviš moju vratnu kralježnicu i oslobodi me od svih bolova u ramenima. O, Gospodine, molim te ozdravi moje ruke, laktove, šake i prste. Daj da mogu dignuti ruke i tebe slaviti. Daj da ih mogu otvoriti. Posveti moje ruke. I molim te da me ozdraviš od svih bolesti i tegoba u nogama da mogu hodati u svetosti života. Ozdravi Gospodine moje kukove. Ojačaj moje kosti. Neka u tvoje ime nestane svaka bol u mojim koljenima.

Neka Gospodine tvoja Presveta Krv prostruji mojim nogama i rukama i neka ih ozdravi. Molim te da ozdraviš moja ravna stopala i da mi udijeliš nove lukove na njima. Molim te da me ozdraviš od bolesti artritisa, artroze i parkinsonove bolesti. Znam da je tebi sve moguće. To te Gospodine molimo po zaslugama tvojih probodenih ruku i nogu i tvojih presvetih rana. (“Čudo u Šurkovcu”)   Molim te sada Isuse da ozdraviš moju krv. Udijeli mi transfuziju svoje Presvete Krvi i novi krvotok. Neka tvoja Krv, koja donosi zdravlje, prostruji mojim venama. Prikazujem ti i svoja pluća i poteškoće s disanjem.

Blagdan Predragocjene Krvi Kristove | Laudato
Neka tvoja Krv, koja donosi zdravlje, prostruji mojim venama.

Pročisti ih i ozdravi kako bi mogao udahnuti tvoj dah, tvoga Svetoga Duha. Odstrani svaku bolest bronhitisa i astme. Neka u ime Isusovo nestane duh dijabetesa, skleroze multiple, slabosti i leukemije. Izliječi Gospodine svaku upalu i infekciju. Sada te molim, Gospodine, da me ozdraviš od bolesti kralježnice. U ime Isusovo zapovijedam kralježnici da se ispravi i da bude uspravna. U Isusovo Presveto ime, u snazi i sili Duha Svetoga zapovijedam svim kralješcima da dođu na svoje mjesto. Neka u ime Isusa iz Nazareta nestane svaka bol u leđima, neka u Isusovo ime ode duh reume i išijasa.

To te Gospodine molim po zaslugama tvoga svetog bičevanja. (“Čudo u Šurkovcu”)   Gospodine Isuse, tvoje srce koje je oaza ljubavi, na Kalvariji je bilo probodeno, iz tvoga srca se istočila Krv i voda. Po zaslugama svoga probodenog Srca, molim te sada da ozdraviš moje srce. Ozdravi me od visokog i niskog tlaka, od loše cirkulacije. Ti si obećao po proroku Ezekijelu; „dat ću vam novo srce i nov Duh ću udahnuti u vas da oživite“.  Po svom obećanju udijeli mi novo fizičko i duhovno srce.

Tvoja Krv je tako jaka i donosi zdravlje. Neka tvoja Krv uđe sada u moje srce i neka ga ozdravi. Neka moje srce kuca za Tebe. Molim te, Gospodine, da tvoja snaga uđe sada u moje tijelo i neka ozdravi sve moje unutarnje organe. Neka u  tvoje ime nestane duh tumora i bolesti raka iz mojeg tijela. U Isusovo moćno Ime proklinjem svaki bolesni korijen i bolesno sjeme raka. U ime Isusa iz Nazareta zapovijedam svakoj cisti i ožiljku da se otopi i nestane. Gospodine, ozdravi moje genitalne organe. Udijeli mi nove zdrave organe. Tebi je sve moguće. Molim te, Gospodine, da ozdraviš moju prostati i želudac, moja crijeva, jetru i bubrege, cijeli moj probavni trakt. U ime Isusa Krista, po snazi njegove Muke i smrti zapovijedam svakom kamencu u bubregu i u žuči da nestane. I molim te, Gospodine, da me ozdraviš od bolesti tuberkuloze i svake slabosti.  Samo reci riječ i nestat će moja uzetost.

Sa svojim božanskim svjetlom ozdravi me od neizlječive bolesti. Ti znaš što mi je potrebno. Očisti me od svega onoga što je nečisto i što ne dolazi od tebe. Ojačaj moj imuni sustav i udalji od mene svaku vrstu zarazne bolesti. Gospodine, obnovi moje zdravlje u tijelu i duši, tako da ti ja od sada mogu služiti  cio život. (“Čudo u Šurkovcu”)   Isuse, molim te iscijeli korijen moga problema i udijeli mi potpuno ozdravljenje. Osjećam tvoju slatku toplinu koja mi obuzima srce. Zahvaljujem ti Gospodine što si sa mnom i što me ozdravljaš.

video

Molim, Gospodine, da ozdraviš i sve bolesne u mojoj obitelji i sve moje prijatelje. Pohodi sve one koji leže u bolnicama. Daj da ozdrave po lijekovima i terapijama koje uzimaju. Budi s njima na poseban način. Posveti ih. Položi svoje probodene ruke na njih. Ozdravi ih ovoga časa. Ti si Bog Obnove. U potpunosti ih obnovi. Promijeni u njima ono što treba biti promijenjeno. Daruj im milost rasta u vjeri, nadi i ljubavi. To te molim po zagovoru Marije, tvoje Majke, koja je bila pod križem i koju si nam dao za Majku.

Hvala ti Isuse!

Šurkovac - mjesto molitve i ozdravljenja.
Šurkovac – mjesto molitve i ozdravljenja

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
rastimo-u-vjeri.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button