Izbor uredništvaVideo

(VIDEO) Evo čipova. Teorija zavjere bi se izgleda mogla ostvariti?

VIDEO… Tvrtka Epicenter iz Stockholma u Švedskoj predstavila je novi način nošenja COVID propusnice – ugradnjom mikročipa ispod kože. Tako implantiranu COVID propusnicu mogao bi očitati bilo koji uređaj koji u sebi sadrži NFC tehnologiju, koja se koristi za plaćanja bez kontakta te otključavanja vrata bez ključeva, prenosi dailymail.co.uk .

Šef za distribuciju tvrtke Epicentar, Hannes Sjöblad, u videu je prikazao kako njihov mikročip funkcionira na vlastitom primjeru jer on taj čip ima ugrađen u ruku ispod kože, a da bi očitao svoj status cijepljenja, samo mobitelom treba preći preko tog dijela ruke.

VIDEO...Na tržište izbačen čip s covid potvrdom! www.crodex.net
Da bi očitao svoj status cijepljenja samo mobitelom treba preći preko tog dijela ruke.

Implantati su vrlo svestrana tehnologija koja se može koristiti na mnogo različitih načina i trenutačno je vrlo zgodno imati COVID putovnicu uvijek dostupnu na vlastitom implantatu, rekao je Sjöblad u izjavi.

VIDEO – Novi način nošenja COVID propusnice – ugradnjom mikročipa ispod kože

U Epicenteru su željeli informacije s COVID propusnice učiniti što dostupnijima. Njihov mikročip postavlja se odmah ispod kože, ili u podlakticu, ili između palca i kažiprsta. Sjöblad ističe da je postupak u potpunosti reverzibilan te da ne zahtijeva posebnu aplikaciju na mobitelu.

Epicenterov mikročip, međutim, nije posve nova inovacija jer ga ta kompanija koristi već godinama i na svojim djelatnicima. Još 2015. godine objavili su kako su ugradili mikročipove u više od stotinu svojih djelatnika, koji pomoću njih mogu otvarati vrata, koristiti printere ili kupovati smoothije samo gestom ruke.

In 2015, the company announced it had implanted the microchip in more than 100 of its employees, which allows them to open doors, operate printers, or buy smoothies with a wave of the hand.
Pomoću mikročipa mogu otvarati vrata, koristiti printere ili kupovati smoothije samo gestom ruke.

Mikročip se ugrađuje pomoću jednostavne injekcije, a kad ga se aktivira čitačem udaljenim nekoliko centimetara, mala količina podataka protječe između ta dva uređaja putem elektromagnetskih valova.

Iako COVID propusnice u obliku mikročipa još uvijek nisu spremne za široko tržište, može se zaključiti da je upravo navedeni način ugradnje onakav kakav bi se koristio i u slučaju pojave na masovnom tržištu.

Patrick Mesterton, suosnivač i izvršni direktor Epicentra, rekao je u izjavi iz 2017.godine: “Mislim da je najveća prednost praktičnost. U osnovi, zamjenjuje puno stvari koje imate, druge komunikacijske uređaje, bilo da su to kreditne kartice ili ključevi.”

Pictured is the vaccination passport that is stored in the implant being shown on a device

Ne tako davno smijali su se teoretičarima zavjere. Albert Einstein jednom prilikom je rekao: ” Nažalost, znanstvena otkrića su često kao sjekira u rukama patološkog kriminalca. Svijetu ne prijeti opasnost od ljudi koji čine zlo, nego od onih koji to dopuštaju.”

Ljudima je sad valjda malo jasnije da ovo otpočetka nema veze s pandemijom, već je to uvod u porobljavanje i kontrolu ljudi.

Dragi ljudi, svoju slobodu možemo samo izboriti borbom! Borbom za nas i našu djecu!

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button