Domovina

Peternel:Za sve što mediji napišu da je loše, znajte da je jako dobro

Igor Peternel, novi vršitelj dužnosti predsjednika zagrebačke organizacije Domovinskog pokreta osvrnuo se na događanja u Domovinskom pokretu i medijsko praćenje navedenog. Njegovu objavu donosimo u nastavku:

”Prvo su tjedan dana govorili da je opća svađa,a sada kada je jasno da svađe nema i nije je bilo okreću se novim taktikama.

Dvije godine im je Miroslav Škoro oličenje zla, proganjali su ga , vrijeđali i omalovažavali , a trenutno je odjednom odličan, dok oličenje zla postaju svi oni koji su ostali vjerni stranci, biračima i ideji koja ih je okupila. Subjekti i objekti su za njih prolazni i nebitni, a bitan je samo sveti cilj podrivavanja bilo kakve nacionalne , suverenističke ideje koja bi imala tendenciju i snagu ponavljanja prilike iz 2016. godine i primjerice preuzimanja resora kulture od strane Zlatka Hasanbegovica. Jedino sto im je bitno je takvu opciju uništiti! Gospodin Skoro je bio i ostaje ključna pozitivna osoba vjetra promjena, a sve ostalo sto vam ti mediji kažu i napišu itekako vjerujte, ali samo obrnite- za sve sto napišu da je loše, znajte da jako dobro i za njih ideološki i politički vrlo opasno!” ističe Peternel u svojoj objavi.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button