Izbor uredništva

OZBILJAN APEL BIRAČIMA : Ne dajte da nas porobe. Bog vidi, Granić-Plenković ne. 

Mnogi strahuju kad su izbori. Umjesto da biraju slobodno, slobodnom voljom i mišlju – ne vodeći se pritom strahom od posljedica za posao ili osjećajem pripadnosti političkoj Partiji – mnogi i dalje biraju na temelju straha.

Strahu ne bi trebalo biti mjesta u demokraciji. A Plenkokracija upravo to želi. Ljudima utjerati strah u kosti.

Prije par dana objavljeno je da su u Lici javna poduzeća dobila zadatak od HDZ centrale pokupiti ljude koji rade po javnim institucijama – bili oni HDZ-ovci ili ne – i odvesti te ljude na doček Maršala Plenktita.

Tko ne pristane, slijede posljedice. Pritisci, otkaz i, na kraju, odlazak iz Hrvatske.

Jer najveći Psihopat među Psihopatima, učenik Mate Granića, izdajnika naše budućnosti, ne spreže od pritisaka te vrste.

Pozivamo sve birače diljem HercegBosne, Hrvatske i dijaspore, našu slavnu subraću – ne dajte da vas vode strah i laži koje slušamo 25 godina.

Birajte razumom, nekog tko nas neće zabetonirati u ovom Kalifatu i totalno odseliti. Još sad kad tamo dobiju krila zbog napada Irana na Izrael, to će im bit’ opštenarodno veselje. A sve su naznake da Demokratski centar, u šali HDZ, to želi – da nas nema.

Ovo je apel za one koji primaju pozive iz Centrale HDZ-a. Direktore, poslodavce i zaposlenike. Izađite na izbore, ali nemojte birati HDZ Mate Granića.

Vi mlađi, znajte da je Mate Granić – orjunaš iz Baške Vode, komunistički suradnik, zlikovac koji je ugasio HercegBosnu i koji nas je izručio Kalifatu – na čelu te smrtonosne Vertikale.

Ispod njega je sin njegovog najboljeg prijatelja Marija Plenkovića, Andrej Plenković. Pa Gordan Njonjo Jandroković, izdajnik koji je pred Amerikancima rekao da mu je HercegBosna “neprihvatljiva” i time dao zeleno svijetlo Amerikancima da nas unište. Pa Davor Božinović, lik koji je ojačao tursko-austrijsku granicu između nas i Hrvatske, šef kabineta Stipe Mesića, a Božinović je vodio njegovu glavnu politiku i riječ.

A ti – baš ti – direktore, direktorčiću, šefe smjene, šefe firme, poslodavcu ili zaposleniče – tebi će posao ostati. Vidiš da ima posla. Vidiš da se glasuje u tajnosti. Nitko te ne može natjerati i vršiti pritisak na tebe na dan izbora kako da glasuješ. IMAJ HRABROSTI, U IME BOGA, U IME TVOJIH PREDAKA I U IME BUDUĆIH NARAŠTAJA. SKINIMO OVE TEŠKE LANCE ROBOVSKE. LANCE ŠUTNJE I NEMARA ZA NAS I NAŠU DJECU.

Ne dajte – javni poslodavci, direktori i zaposlenici Elektroprivrede Hrvatske zajednice Herceg Bosne, Hrvatske pošte Mostar, Eroneta, Aluminija, Zrinjskog, Sveučilišta, naših bolnica, škola, ustanova, Ministarstava i drugih bastiona – da nas opet porobe. Ne dajte da nas opet unište.

Naši očevi su krvavo stvarali HDZ BiH i RH. Naši očevi su krvavo i znanjem stvarali javne firme, ustanove, sveučilište, športske klubove, bolnice i Ministarstva. Sve nas to drži koliko može na životu. Naši očevi uostalom su stvorili Hercegovačku banku koju su uništili upravo oni s kojima se Njonjo Jandroković slizava i kojima nikad nije ništa rekao radi te činjenice. A mogli smo biti Kalifornija.

Naši očevi su ginuli i sve ovo krvavo stvarali ne da bi se kasnije vi mogli po tim firmama i ministarstvima ugodno pozicionirati, bez imalo empatije za budućnost i u korist naših ljudi i hrvatskog čovjeka. Naši očevi su razmišljali o budućnosti. A ako bi im se ukazao ovakav HDZ iz RH, oni bi ga popljuvali. Povratili bi od muke.

Ne dajte vi u privatnom sektoru koji radite s HDZ-om BiH, da nas ubiju, unište do kraja. Nedostaje vam radne snage. To vidimo i čujemo. Hoćemo li i mi uvoziti Nepalce i Egipćane umjesto da vraćamo one koje su Šutnja i slijepo vođenje Strahom otjerali iz HercegBosne?!

Izvor:poskok.info

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button