Izbor uredništva

Ovakvi pojedinci hrabri ljudi, usudili su se usprotiviti sustavu, riskirati i…

Ovakvi pojedinci hrabri ljudi, usudili su se usprotiviti sistemu, riskirati i izgubiti posao u borbi za slobodu i pravdu. Ali, Zvonimir je pobijedio.

ODBIO COVID POTVRDE, DOBIO OTKAZ I NA KRAJU POBIJEDIO.

Kad se sjetim gamadi koja bi nas palila, razbijala, zatvarala.

Oni koji su nas nazivali teoretičari zavjere jer nismo htjeli u sebe primiti neispitano cjepivo. Željeli nam smrt, respiratore. Smijali se da ne možemo u poštu, finu, kino, banke, bolnice.

I svi koji ste se hvalili da morate tražiti od ljudi kovid fašističke potvrde završit ćete u zatvoru.

BOG I PRAVDA POBJEĐUJU A NE ZLATNO TELE KOJEM STE SE KLANJALI.

TRI GODINE PIŠEMO ŠTO ĆE SE DOGODITI, NA TISUĆE VIDEA VAM POSTAVLJALI DA SE INFORMIRATE NA PRAVI NAČIN. IGNORIRALI I STE SVAKI DAN ĆEMO VAM PONAVLJATI KOJE ZLO STE NAPRAVILI NAMA I DJECI JER STE UNIŠTILI SVE KAO POSLUŠNI ROBOVI .

KOLIKO GOD OVA GODINA ĆE BITI TEŠKA, JA JOJ SE OSOBNO VESELIM JER KRISTOVA SVJETLOST JE BLIZU A JA ĆU GLEDATI KAKO JU NEĆETE MOĆI PODNJETI JER STE BILI ZLI. NEMA VIŠE KAJANJA NEGO SAMO POKAJANJA.

Zvonimir Musa, policajac iz Vukovara, odstranjen je iz službe 2021.g. Zašto?

Zato što se za vrijeme korona nasilja suprotstavio uvođenju Covid potvrda i isticanju popisa necijepljenih policajaca na javnoj oglasnoj ploči, čime je grubo prekršen zakon. Musa je šefovima iz MUP-a dodatno digao živce jer se usudio u Vukovaru krajem Studenog 2021.g. na javnom skupu govoriti protiv službene politike Stožera zalažući se za slobodu izbora pri cijepljenju.

No, Sud je presudio da se poništavaju sva rješenja MUP-a protiv Zvonimira i da ga se mora vratiti na posao. Pored toga, Musa je predsjednik Sindikat slobode prava i jednakosti policijskih službenika. S grupom kolega osnovao je Sindikat jer od postojećih sindikata nije bilo koristi i nisu zaštitili svoje članove kada im je bilo najgore; kada im je bila ugrožena sloboda i kada su ucjenjivani.

Jedino su njegov Sindikat i sindikat Prosvjetitelj aktivno stali u obranu radničkih prava i digli glas protiv Covid potvrda.

Musa je rješenje Visokog upravnog suda dobio na Badnjak, a odmah nakon Nove godine pozvan je u postaju da preuzme značku i naoružanje.

Ovakvi pojedinci hrabri ljudi, usudili su se usprotiviti sistemu, riskirati i izgubiti posao u borbi za slobodu i pravdu. Ali, Zvonimir je pobijedio.

Čestitamo Zvonimiru na hrabrosti i požrtvovnosti u borbi za pravdu i slobodu.

Svi koji su se uprljali tijekom korona krize morat će odgovarati i odgovarat će. Nećemo i ne smijemo to nikada zaboraviti.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button